Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Περηφάνια στο Καλό Χωριό για τον Παναγιώτη Ανδρέου

Περηφάνια στο Καλό Χωριό για τον Παναγιώτη Ανδρέου [Φωτογραφίες]

Στο Καλό Χωριό δηλώνουν περήφανοι για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Παναγιώτη Ανδρέου, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο ματς με τον Απόλλωνα. Συγκεκριμένα το Κέντρο Νεότητος Καλού Χωριού με ανάρτηση στα social media αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό για τον Παναγιώτη Ανδρέου.


Η ανάρτηση:

“”Τα παιδιά τα δικά μας”!

Με μια μικρή παράφραση του τίτλου άρθρου του γειτονικού Σωματείου του Λουβαρά πριν από λίγες μέρες, ώστε να ταιριάζει στη δική μας κοινοποίηση, συγχαίρουμε έναν γνήσιο Καλοχωρίτη για την παρουσία του στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Επίσημο ντεμπούτο χθες για τον Παναγιώτη Ανδρέου, γιο του δικού μας ποδοσφαιριστή Ανδρέα Ανδρέου (Ταλιμπάν) και της Χρύσιας Κωνσταντίνου Andreas Chrysia Andreou Talimpan, διαχρονικά μέλη και οι δύο του Σωματείου μας!

Ευχές πολλές από όλους μας, Totis Andreou . Σου ευχόμαστε να έχεις τις απαραίτητες ευκαιρίες να διακριθείς στο μέγιστο και να συνεχίσεις να προσπαθείς τίμια, ταπεινά, σοβαρά όπως μέχρι τώρα.
Καλή επιτυχία!

Υπ. Το χωριό μας διαχρονικά είχε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν σε διάφορες κατηγορίες του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Κάποιοι μάλιστα πέρασαν κι από την πρώτη κατηγορία. Και κάποιοι από αυτούς σήμερα βρίσκονται εθελοντές στη δική μας ομάδα δίπλα στα νεαρά παιδιά, προσπαθώντας να κρατήσουν αυτό το Σωματείο ζωντανό στις επάλξεις. Είμαστε περήφανοι για κάθε μέλος και κάθε συγχωριανό μας για τα επιτεύματά του!”

May be an image of 2 people, people playing soccer, people playing football and text that says 'novibe ANDREDU GRE'

May be an image of 2 people
May be an image of 3 people, people playing football, people playing soccer and text
May be an image of 2 people, people playing soccer, people playing football and text