Home TOP NEWS Πόσο πολύ έλειψε ο Σεμέδο

Πόσο πολύ έλειψε ο Σεμέδο


Ο Αφρικανός εξτρέμ επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα τις προηγούμενες μέρες και την Παρασκευή βρέθηκε και στο βασικό σχήμα στο παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Ο Γουίλι Σεμέδο μπορεί να μην σκόραρε στο παιχνίδι με την “Κυρία”, όμως με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο έδωσε άλλη πνοή κι άλλη ταχύτητα στην πράσινη επιθετική γραμμή.

Ο ποδοσφαιριστής μας σε κάποιες περιπτώσεις με την “εκρηκτικότητα” του και τις ενέργειες του δημιούργησε αρκετούς πονοκεφάλους στην άμυνα της Ανόρθωσης, ενώ με την ταχύτητα του κατάφερε να κερδίσει και την δεύτερη κίτρινη – κοκκίνη κάρτα του Ουαγκέ.

Είναι γεγονός ότι, η παρουσία του Σεμέδο στο προχθεσινό παιχνίδι ήρθε για να μας θυμίσει πόσο πολύ έλειψε από την ομάδα μας το διάστημα που απουσίαζε στο Κοπά Αφρικά κι από τα κρίσιμα παιχνίδια με ΑΕΖ, Πάφο, ΑΕΚ και Απόλλωνα.

Στο πρόγραμμα τώρα ακολουθούν δύο παιχνίδια με Εθνικό Άχνας και Οθέλλο Αθηαίνου, στο άκουσμα μοιάζουν εύκολα, όμως δεν θα είναι και σίγουρα παίκτες σαν τον Σεμέδο θα χρειαστούν και μπορούν να κάνουν την διαφορά.