Home TOP NEWS Post Game: Κέρδισε μεν, αλλά μία από τα ίδια δε!

Post Game: Κέρδισε μεν, αλλά μία από τα ίδια δε!

Με το “αχ και το βαχ” η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε τον τρόπο να κάμψει την αντίσταση του  Οθέλλου Αθηαίνου, το νίκησε με 1-0, επέστρεψε στις επιτυχίες που ήταν το ζητούμενο, ωστόσο για ακόμη μία φορά μέσα στην σεζόν, η εικόνα της ομάδας μας σε παιχνίδι της ήταν μια από τα ίδια, αρκετά κακή, όπως ήταν άλλωστε στα πλείστα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα του αγώνα, είχε κάποιες καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Ταουντούλ, όμως δεν μπόρεσε να τις μετατρέψει κάποια από αυτές σε γκολ κι όλο αυτό έδινε περισσότερη ενέργεια στον αντίπαλο ο οποίος κι αυτός κατέγραψε κάποιες καλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Φαμπιάνο. Τελικά το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς γκολ για τις δύο ομάδες κι όσο περνούσε ο χρόνος, το άγχος και η πίεση στους ποδοσφαιριστές μας γίνονταν εντονότερα και ήταν κάτι που φαινόταν στον αγωνιστικό χώρο.

Στην επανάληψη ο Ρέκνταλ έριξε στην “μάχη” τον Λέτσιακς αντί του Λανγκ, τοποθετώντας στην φυσική του θέση(κέντρο της άμυνας) τον Νικόλα Παναγιώτου, σε μια προσπάθεια η ΟΜΟΝΟΙΑ να γίνει πιο επιθετική από τα άκρα, την ίδια φιλοσοφία είχε και η αλλαγή του Κακουλλή με τον Αλιούμ. Σε κάποιο βαθμό το εγχείρημα αυτό για τον Νορβηγό τεχνικό πέτυχε, αφού ο Αφρικανός έδωσε αρκετά ενέργεια στα “φτερά”.

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε με καλή προϋπόθεση για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ωστόσο η συνέχεια ανήκε στον Οθέλλο ο οποίος σε τρεις περιπτώσεις φάνηκε απειλητικός μπροστά από την εστία της ομάδας μας, μάλιστα σε μια από τις προσπάθειες του χρειάστηκε να επέμβει με δύσκολη απόκρουση ο Φαμπιάνο για να αποσοβήσει το γκολ. Στο 62ο λεπτό το σύνολο του Ρέκνταλ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με ένα πολύ δύσκολο γκολ του Ρομάν Μπεζούς.

Απ’εκεί και πέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ, αντί να ψάξει το δεύτερο γκολ και να “κλειδώσει” το παιχνίδι αδικαιολόγητα έριξε ταχύτητες κι λίγο έλειψε μάλιστα να ζήσουμε, ότι ζήσαμε λίγες μέρες προηγουμένως με τον Εθνικό Άχνας και να δεχθούμε νέο στραπάτσο από ομάδα που θα παίξει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Η Regular season από χθες ανήκει στο παρελθόν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας θα μπει στην δεύτερη φάση και στα πλέι – οφ έχοντας σίγουρα διαφορά από την ΑΕΚ στο -3 και θα αναμένουμε να δούμε κι από την Πάφο FC πόση διαφορά θα έχουμε, ωστόσο για να μπορέσει να διεκδικήσει μια προνομιούχα θέση στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να αλλάξει άρδην την εικόνα της προς το καλύτερο και ειδικά τώρα που ακολουθούν παιχνίδια ντέρμπι.