Home TOP NEWS Post Game: Πήραμε ανάσα στη Λεμεσό, έχουμε μπόλικη δουλειά μπροστά μας

Post Game: Πήραμε ανάσα στη Λεμεσό, έχουμε μπόλικη δουλειά μπροστά μας


H επιτυχία στο στάδιο «Άλφαμεγα» ήρθε χθες βράδυ ανέλπιστα. Απέναντι μας ήταν ένας καλύτερος Απόλλων, πιεστικός σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ο οποίος έψαχνε μέχρι το τέλος τη νίκη. Στο τέλος όμως η νίκη… βάφτηκε πράσινη.

Με δύο γκολ από τους αριστερούς μας ακραίους αμυντικούς, οι οποίοι έγιναν κατά συνθήκην εξτρέμ, ένα στην αρχή και ένα στο τέλος του παιχνιδιού πήραμε ένα τρίποντο το οποίο κρίνεται σε αυτή τη φάση εξαιρετικά σημαντικό. Κλειδώσαμε την παρουσία μας στην πρώτη εξάδα, ανεβήκαμε και μία θέση στη βαθμολογία ενώ ανεβάζουμε κάπως και τη ψυχολογία μας πριν από το επόμενο ντέρμπι που ακολουθεί.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει και πάλι χθες ένα τσουβάλι απουσίες. Αυτό όμως δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για την εικόνα που παρουσιάσαμε. Το ευτύχημα είναι πως ο ίδιος ο προπονητής το αντιλαμβάνεται και το λέει ξεκάθαρα χωρίς να μασήσει τα λόγια του. «Έχουμε να μάθουμε πολλά, έχουμε να βελτιώσουμε πολλά… ήμασταν τυχεροί σήμερα» ήταν κάποιες από τις χθεσινές του αναφορές. Είναι σωστός ο Ρέκνταλ.

Έπαιξαν καλά χθες, ο Λέτσιακς ο οποίος σε ένα διαφορετικό ρόλο ανταποκρίθηκε καλά, ο Φαμπιάνο ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι σε ένα σημείο του παιχνιδιού στο οποίο ο Απόλλων είχε ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του, ο Χαράλαμπος ο οπόιος σε ακόμα ένα παιχνίδι κατάπιε αμέτρητα χιλιόμετρα ενώ αρχίζει να παίρνει για τα καλά πρωταγωνιστικό ρόλο στο γήπεδο, ο Μάθιους ο οποίος ήταν ξανά αλάνθαστος και ο Στεπίνσκι ο οποίος σε έναν ρόλο δύσκολο χθες τα πήγε πάρα πολύ καλά ενώ κατέγραψε και ασίστ. Ανταποκρίθηκε και ο Νικόλας καλά σε μία θέση η οποία ομολογουμένως δεν του πολυταιριάζει. Με το γκολ του ο Σιπριάνο στα χασομέρια έγινε κι αυτός μεγάλος πρωταγωνιστής.

Έγινε πάντως υπερπροσπάθεια από όλους σε δύσκολες συνθήκες, με τις επιλογές να είναι ξανά περιορισμένες.

Αξιοσημείωτη είναι και η πρώτη φετινή παρουσία του 17χρονου Παναγιώτη Ανδρέου ο οποίος αντικατέστησε τον Μπέζους στο δεύτερο ημίχρονο.

Τώρα πάμε στον αγώνα με την Ανόρθωση την Παρασκευή στο ΓΣΠ για να διεκδικήσουμε άλλη μία νίκη. Στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή είναι να μπει στη β’ φάση του πρωταθλήματος με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή και εκεί να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό τελικό πλασάρισμα.

Η ομάδα θα αρχίσει να γεμίζει σιγά σιγά και μπορούμε και πρέπει να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο στη συνέχεια.