Home TOP NEWS Post Game: Πήρε το ζητούμενο και συνεχίζει να βλέπει στόχους σε διπλό...

Post Game: Πήρε το ζητούμενο και συνεχίζει να βλέπει στόχους σε διπλό ταμπλό

Μία, δύο, η τρίτη ήταν και η… φαρμακερή απέναντι στην ομάδα της ΑΕΖ. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο, μετέτρεψε τις ευκαιρίες που βρήκε σε γκολ και “καθάρισε” σχετικά εύκολα το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στους “4” του κυπέλλου Coca – Cola.


Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΖ, το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου παρουσιάστηκε σοβαρό και συγκεντρωμένο καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν σωστά στο πλάνο του Ελλαδίτη τεχνικού και στις απαιτήσεις του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν το ζητούμενο που ήταν η νίκη.

Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΖ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε μονό παιχνίδι και εντελώς διαφορετικό από αυτά που προηγήθηκαν με την συγκεκριμένη ομάδα στο πρωτάθλημα, έδειξε την ανωτερότητα της, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για την κριτική στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν. Ο Φαμπιάνο και η τετράδα μπροστά του δεν χρειάστηκα να κάνουν πολλά πράγματα, αφού η ΑΕΖ ήταν σχεδόν ακίνδυνη. Στην μεσαία γραμμή ο Κούσουλος και Χαραλάμπους έκαναν και πάλι ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ο Ρομάν Μπεζούς δεν έπιασε ψηλά στάνταρ απόδοσης. Οι δύο εκ των τριών της επιθέσης έκαναν σωστά την δουλειά τους με τους Σεμέδο και Στεπίνσκι να βρίσκουν δίχτυα και να μας οδηγούν στη νίκη. Φιλότιμη προσπάθεια από τον Αλιούμ.

Τώρα άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ γυρίζουν σελίδα και βλέπουν το επόμενο παιχνίδι που θα είναι την ερχόμενη Δευτέρα με αντίπαλο την Ανόρθωση. Απ’ εδώ και πέρα το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου θα έχει μπροστά του μόνο ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο και θα κληθεί να ανταποκριθεί σωστά, να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της.