Home TOP NEWS Πρώτο μέλημα να κλείσει καλά η χρονιά, κρίσιμο ωστόσο το ερχόμενο καλοκαίρι

Πρώτο μέλημα να κλείσει καλά η χρονιά, κρίσιμο ωστόσο το ερχόμενο καλοκαίρι


Για την ώρα η προσοχή είναι στραμμένη στις επερχόμενες δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο προπονητής θέλει τους παίκτες συγκεντρωμένους και έτοιμους να κάνουν αυτά που θα τους ζητήσει, ώστε να διεκδικήσει η ομάδα τις πιθανότητες της για κάτι καλό, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Υπάρχουν ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού όλων μας τα σενάρια που αφορούν στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.

Τα συμβόλαια που λήγουν είναι γνωστά. Φαμπιάνο, Μίλετιτς, Λέτσιακς, Μάθιους, Μπασιρού, Μπέζους, Ψάλτης, Παπαστυλιανού και Αλιούμ διανύουν τους τελευταίους μήνες του υφιστάμενου συμβολαίου τους.

Υπάρχουν αυτοί που θεωρούνται σίγουροι πως αποχωρούν, αυτοί που δύσκολα θα ανανεώσουν ενώ είναι και κάποιοι οι οποίοι αξίζουν να παραμείνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ της επόμενης χρονιάς.

Πέραν αυτών, των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν σύντομα, είναι και ορισμένοι οι οποίοι έχουν συμβόλαιο για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν και ίσως θα πρέπει να βρεθεί η λύση ώστε να αποχωρήσουν και να δώσουν τη θέση τους σε άλλους νεοφερμένους.

Θα έχουν άλλο ένα χρόνο συμβολαίου οι Κασάμα, Ζαχαρίου και Λανγκ , ενώ οι Σιπριάνο,Κουλιμπαλί, Σίμιτς και Φράνσον έχουν μεν άλλο ένα χρόνο όμως υπάρχει option για αυτούς για ανανέωση για άλλον ένα.

Θα είναι κρίσιμες οι αποφάσεις που θα παρθούν το ερχόμενο καλοκαίρι και οι αποχωρήσεις είναι αυτές που θα ανοίξουν τον δρόμο για τη δημιουργία μίας διαφορετικής, πολύ πιο δυνατής και ανταγωνιστικής ομάδας.