Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΖ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΖ

Η ομάδα μας φιλοξενεί απόψε την ΑΕΖ σε νοκ – άουτ παιχνίδι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Coca – Cola.


Όπως ενημέρωσε το Γραφείο Τύπου το βράδυ της Τρίτης, η ομάδα μας θα μεταβεί σήμερα στο ΓΣΠ, έχοντας 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της. Συμπεριλήφθηκαν σε αυτή ο Μάριους Στεπίνσκι και ο Πάρης Ψάλτης. Έμειναν εκτός ο Σίμιτς, Αμού και Μπασιρού.

Με τα όσα είδαμε στο ντεμπούτο του Γιάννη Αναστασίου στον πράσινο πάγκο δεν περιμένουμε σήμερα να δούμε τρομερές διαφοροποιήσεις στο βασικό σχήμα ή στον σχηματισμό που θα παρατάξει την ομάδα μας ο Ελλαδίτης κόουτς.

Η πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο κόουτς σήμερα είναι η εξής.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί για ακόμη ένα παιχνίδι ο Φαμπιάνο.

Μπροστά του η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Μάθιους (δεξία), Σιπριάνο (αριστερά) και στο κέντρο της άμυνας θα πάρουν θέση οι Παναγιώτου και Κουλιμπαλί.

Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστεί το σταθερό δίδυμο των τελευταίων αγώνων, ο Κούσουλος και Χαραλάμπους και λίγο πιο μπροστά τους θα πάρει θέση ο Ρομάν Μπεζούς ο οποίος θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο.

Στο επιθετικό τρίτο τώρα στα δύο “φτερά” θα κινούνται οι Σεμέδο και Αλιούμ και στην κορυφή θα δούμε τον Μάριους Στεπίνσκι που ουσιαστικά αναμένεται να είναι και η μοναδική αλλαγή του Αναστασίου σε σχέση με το τελευταίο ματς με τον Άρη.

Πιθανή ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1: Φαμπιάνο, Κουλιμπάλι, Παναγιώτου, Μάθιους, Σιπριάνο, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Μπεζούς, Σεμέδο, Αλιούμ, Στεπίνσκι

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Ψάλτης, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Μπεζούς.