Home TOP NEWS Ρέκνταλ: «Έχουμε πολλά να μάθουμε και να βελτιώσουμε… σήμερα είμαστε χαρούμενοι»

Ρέκνταλ: «Έχουμε πολλά να μάθουμε και να βελτιώσουμε… σήμερα είμαστε χαρούμενοι»


Η πρώτη τοποθέτηση από τον προπονητή μας έγινε στη κάμερα της Cytavision αμέσως μετά τον αγώνα.

Είπε:

Έχουμε πολλά να μάθουμε και να βελτιώοσυμε. Σκοράραμε στην αρχή,μ δεν συνεχίσαμε όπως έπρεπε, πιεστήκαμε, το δεύτερο μέρος ήταν το ίδιο, αμυνθήκαμε λίγο καλύτερο. Το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο. Με τη Πάφο αξίζαμε περισσότερα, σήμερα ίσως όχι. Είμαστε καλύτεροι.

Έρχονται παίκτες από τραυματισμούς, από τιμωρίες και θα έχουμε περισσότερες επιλογές. Έπαιξε σήμερα ένας 16χονος, δύο αριστεροί μπακ στα εξτρέμ. Είναι πολλά που πρέπει να βελτιώσουμε. 

Οι τοποθετήσεις του Ρέκνταλ στη δημοσιογραφική διάσκεψη.

Με την Πάφο ήμασταν άτυχοι, σήμερα ήμασταν τυχεροι. Το ποδόσφαιρο είναι παράξενο. Αρχίσαμε καλά, είχαμε τρεις καλές ευκαιρίες, σκοράραμε όμως δεν συνεχίσαμε. Πρέπει να δουλέψουμε στις τοποθετήσεις μας, πως συμπεριφερόμαστε με τη μπάλα. Δεν κρατήσαμε, δεν πιέσαμε σωστά. Δεν είχαμε επιλογές σε κάποιες θέσεις. Ο Λέτσιακς έπαιξε αριστερά μπροστά, ο Φράνσον στα άκρα. Πρέπει να βελτιωθούμε για να παρουσιάζουμε μία πιο σφριγηλή ομάδα μπροστά. Μπράβο στους παίκτες που δεν τα παράτησαν. Χάσαμε κάποια γκολ, στην αντεπίθεση και στο κτίσιμο μας είχαμε κακές αποφάσεις, λάθος αποφάσεις για να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Τώρα έρχεται ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι την Παρασκευή.

Για τον Ανδρέου που μπήκε και γιατί δεν μπήκε ο Οζλέρ: Θα το κάνω σίγουρα περισσότερο αυτό με τους νεαρούς. Ο Οζλέρ έκανε ντεμπούτο στο κύπελλο. Ο Παναγιώτου ίσως να μπορούσε να κάνει ντεμπούτο νωρίτερα. Πρέπει να βρεις την κατάλληλη στιγμή. Εγώ έκανα ντεμπούτο στα 16 μου στη μεγάλη κατηγορία της Νορβηγίας. Πρέπει να χρησιμοποιείς σωστά τους νεαρούς.