Home TOP NEWS Στη Λεμεσό με στόχο το “διπλό” στο πρώτο ματς με Γιάννη Αναστασίου

Στη Λεμεσό με στόχο το “διπλό” στο πρώτο ματς με Γιάννη Αναστασίου

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει σήμερα (25/02 | 19:00) στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Άρη Λεμεσού, στην πρεμιέρα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος CYTA, με την ομάδα μας να έχει για πρώτη φορά τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της.


Στόχος για στο σημερινό παιχνίδι για το σύνολο του Ελλαδίτη τεχνικού είναι η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και παράλληλα το τρίποντο, με το οποίο θα μπορέσει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα που θα του επιτρέψουν να ελπίζει σε κατάκτηση μιας προνομιούχας θέσης στην βαθμολογία.

Κόντρα σε ένα αντίπαλο που έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και που η ομάδα μας μετρά 7 παιχνίδια χωρίς νίκη απέναντι του,  η αποστολή αυτομάτως γίνεται στην θεωρία, αλλά και στην πράξη δύσκολη, όμως τέτοια παιχνδία αν κερδηθούν δίνουν περισσότερα από τρεις βαθμούς.

Η ομάδα μας με τα όσα έγιναν τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι το τελευταίο διάστημα μοιάζει πληγωμένη, ωστόσο αν έρθει μια νίκη κόντρα σε ένα αντίπαλο όπως είναι ο Άρης Λεμεσού, είναι βέβαιο ότι θα δώσει τεράστια ψυχολογία και ώθηση, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα που έχουμε εισέλθει.

Συνεπώς οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου θα πρέπει να μπουν στο γήπεδο να κάνουν τα λόγια του Ελλαδίτη κόουτς πράξη, να παίξουν με πάθος και ψυχή για 90+ λεπτά για να μπορέσουν να φτάσουν στο ζητουμένο στον σημερινό αγώνα που είναι το τρίποντο.