Home TOP NEWS Στη Λεμεσό χωρίς άλλα περιθώρια για απώλειες

Στη Λεμεσό χωρίς άλλα περιθώρια για απώλειες

Το σύνολο του Τσέντιλ Ρέκνταλ ταξιδεύει σήμερα (04/02) στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει στις 19:00 τον Απόλλωνα για την 23η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που μοιάζει με “τελικός” για την παραμονή στην πρώτη εξάδα.


Όπως και στα προηγούμενα ματς, με ΑΕΖ, Πάφο FC και ΑΕΚ Λάρνακας, έτσι και σε αυτό με τον Απόλλωνα, η ομάδα μας είναι αναγκασμένη να παραταχθεί στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου με πολλές και την ίδια σημαντικές απουσίες.

Με τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν η αποστολή της ομάδας μας στο σημερινό αγώνα μοιάζει και είναι δύσκολη, ωστόσο αυτή την φορά ο Νορβηγός κόουτς θα πρέπει να βρει τον τρόπο να παρουσιάσει επιτέλους κάτι καλό στον αγωνιστικό χώρο, έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να φύγει με το “διπλό” και με το σημαντικό τρίποντο.

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που υπάρχει γενικότερα στις τάξεις της ομάδας μας το τελευταίο διάστημα δεν είναι και η καλύτερη, όμως οι πρωταγωνιστές του σημερινού παιχνιδιού πρέπει να παρουσιαστούν με καθαρό μυαλό, με πάθος και ψυχή να παίξουν μπάλα για να φέρουν στην Λευκωσία το τρίποντο που αγνοεί η ομάδα μας εδώ και τρία σερί παιχνίδια.