Home TOP NEWS Στο Δασάκι με στόχο το 3/3

Στο Δασάκι με στόχο το 3/3

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει σήμερα (14/02) στο Δασάκι της Άχνας όπου εκεί στις 19;00 θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας στο πλαίσιο της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος CYTA.


Η ομάδα μας μετά τα δύο σερί επιτυχημένα αποτελέσματα με Απόλλωνα και Ανόριωση, πάει σήμερα σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα, έχοντας φυσικά ως στόχο τη νίκη, για να μπορέσει να κολλήσει τρίτη σερί νίκη και να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος.

Για να μπορέσει να επιτευχθεί το πιο πάνω φυσικά, οι ποδοσφαιριστές του Τσέντιλ Ρέκνταλ θα κληθούν να παρουσιαστούν σε όλο το 90λεπτό απέναντι στον Εθνικό Άχνας που έδειξε ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, σοβαροί, πειθαρχημένοι, να είναι προσεκτικοί στα μετόπισθεν και αποτελεσματικοί στο επιθετικό τρίτο για να μπορέσει να έρθει το “διπλό”.

Δυστυχώς για άλλο ένα παιχνίδι το τρίτο μέσα σε λίγο διάστημα η ομάδα μας θα στερηθεί από το πλευρό της τον κόσμο της, το δυνατό της “όπλο”, καθώς υπάρχει η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί από την Cytavision, ενημέρωση θα υπάρχει κι από την ιστοσελίδα μας.