Home TOP NEWS Συνέχεια με τρεις αναμετρήσεις (Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις)

Συνέχεια με τρεις αναμετρήσεις (Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις)

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 26η και τελευταία αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος CYTA.


Τα παιχνίδια που υπάρχουν στο σημερινό μενού θα γίνουν στην Λάρνακα, στο “Αμμόχωστος – Επιστροφή”, στη Λεμεσό στο στάδιο “Αλφαμέγα” και στην Περιστερώνα.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η ΑΕΖ θα φιλοξενήσει την Καρμιώτισσα με τις δύο ομάδες να θέλουν αμφότερες το τρίποντο στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία.

Στις 19:00 στο στάδιο “Αλφαμέγα” ο τυπικά γηπεδούχος Άρης Λεμεσού θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ. Η “ελαφρά ταξιαρχεία” θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτέλεσματα έτσι ώστε να παραμείνει κοντά στην πρώτη θέση. Απ’ την άλλη η ΑΕΛ θα επιδιώξει το τρίποντο καθάρα για ψυχολογικούς λόγους ενόψει και του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα στο κύπελλο.

Στις 19:00 θα διεξαχθεί στην Περιστερώνα και το παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα και τον Αποέλ. Οι “γαλαζοκίτρινοι” της Λευκωσίας είναι το φαβορί για τη νίκη, απ’ την άλλη η ουραγός στην βαθμολογία θα ψάξει να κάνει την έκπληξη όπως έπραξε και κόντρα στην Πάφο αλλά και τον Άρη.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

16:00 ΑΕΖ – Καρμιώτισσα (Cytavision)
19:00 Άρης- ΑΕΛ (Cytavision)
19:00 Δόξα – Αποέλ (Cytavision)

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα:

ΟΜΟΝΟΙΑ – Οθέλλος 1-0
ΑΕΚ – Ανόρθωση 1-0
Απόλλωνας – Εθνικός Άχνας 0-0