Home TOP NEWS Εξαντλήθηκαν οι ευκαιρίες. Τώρα είτε επανορθώνουμε, είτε… τελειώνουμε φέτος οριστικά

Εξαντλήθηκαν οι ευκαιρίες. Τώρα είτε επανορθώνουμε, είτε… τελειώνουμε φέτος οριστικά


O στόχος της κατάκτησης της τρίτης προνομιούχου θέσης που οδηγει στην Ευρώπη βαθμολογικά δείχνει να είναι εφικτός. Αγωνιστικά ωστόσο η ομάδα δεν πείθει ότι μπορεί να καταφέρει κάτι τέτοιο. Η προβληματική εικόνα που παρουσιάζει στους αγώνες της πρέπει να αλλάξει για να επανέλθει η πίστη ότι κάτι μπορούμε να κάνουμε, όχι μόνο στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο.

Τώρα τα ψέματα τελείωσαν. Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έλαβε τέλος, η 5η θέση είναι αντιπροσωπευτική των όσων έδωσε η ομάδα στα γήπεδα στις 26 αγωνιστικές και τώρα έχει δεύτερη ευκαιρία να «επανορθώσει».

Πρώτος μας αντίπαλος ο Άρης στη Λεμεσό. Απέναντι σε μία ομάδα που φιλοδοξεί να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα, ο βαθμός δυσκολίας θα είναι εξαιρετικά υψηλός.

Η προετοιμασία για τον αγώνα θα γίνει, με τον Ρέκνταλ να μην υπολογίζει ούτε και σε αυτόν τον αγώνα τους Σίμιτς, Μπασιρού και Ψάλτη ενώ εκτός απροόπτου θα είναι στη διάθεση του ο Νικόλας Παναγιώτου, ο τραυματισμός του οποίου ήταν επιπόλαιος.

Θα βγάλει πλάνο με αλλαγές ο Νορβηγός ώστε να παρουσιάσει μία ομάδα που θα βγάλει στο γήπεδο διαφορετική εικόνα που θα ανεβάσει απόδοση, αν θέλει να έχει τύχη στο παιχνίδι.