Home TOP NEWS Τάσεις “αυτοκτονίας” και… τζάμπα χαμένοι βαθμοί!

Τάσεις “αυτοκτονίας” και… τζάμπα χαμένοι βαθμοί!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Τσέντιλ Ρέκνταλ στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας μετράει 4νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες και σε αυτά τα παιχνίδια κατάφερε να πετύχει 17γκολ και να δεχθεί 9.


Αυτό φυσικά που προβληματίζει όμως στις ήττες της ομάδας μας με ΑΕΚ, Πάφο αλλά και στην ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας, είναι ότι η ομάδα μας στα δύο παιχνίδια κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ, όμως το μόνο κέρδος που πήρε ήταν μόνο ένας βαθμός. Με την Πάφο έβγαλε αντίδραση έφερε το παιχνίδι στα ίσα αλλά δεν μπορέσε να πάρει το τρίποντο.

Το πιο πάνω που γράφουμε έγινε και στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα, η ομάδα μας πήρε κεφάλι στο σκορ, όμως στην συνέχεια έσβησε τις μηχανές και θα μπορούσε και στο συγκεκριμένο παιχνίδι να χάσει βαθμούς, ωστόσο ο Σιπριανό έσωσε την παρτίδα στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Σίγουρα είναι γεγονός που πρέπει να προβληματίσει την τεχνική ηγεσία ενόψει του παιχνίδιου με τον Οθέλλο, αλλά και στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στα πλέι – οφ, αλλά και στο κυπέλλο (θα μάθουμε αντίπαλο αύριο).

Η ομάδα μας αν θέλει να ελπίζει σε μια καλύτερη θέση στην βαθμολογία μέσα από το πρωτάθλημα, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας να έχουν διάρκεια στην απόδοση τους, να αποφεύγουν τα εύκολα λάθη και παράλληλα εκεί που έχουν το προβάδισμα να προσπαθούν να “κλειδώνουν” το παιχνίδι στην πλευρά τους.