Home TOP NEWS Θέμα χρόνου να έρθει και το γκολ!

Θέμα χρόνου να έρθει και το γκολ!


Ο Μάριους Στεπίνσκι ήρθε στην ομάδα μας την μεταγραφική Ιανουαρίου για να ενισχύσει την επιθετική μας γραμμή.

Μέχρι στιγμής ο Πολωνός στράικερ αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια με Πάφο FC, ΑΕΚ και Απόλλωνα ξεκίνησε σε όλα ως βασικός, στα πρώτα δύο αντικαταστάθηκε στο 82ο λεπτό και στο 67ο λεπτό στο τελευταίο αγωνίστηκε φουλ.

Πάντως ο Στεπίνσκι στα 239λεπτά που φόρεσε την πράσινη φανέλα μπορεί να μην κατάφερε να βρει το πλεκτό που αυτός είναι ο στόχος για ένα επιθετικό κορυφής, όμως σε όλα τα ματς ήταν κινητικός και είχε τις ευκαιρίες του για να ανοιξει λογαριασμό με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Φυσικά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα μπορεί να μην είδε δίχτυα, όμως κατέγραψε μια ασίστ στο ενεργητικό του στο νικητήριο γκολ που πέτυχε η ομάδα μας με τον Σιπριάνο στην εκπνοή του αγώνα.

Εικάζουμε με τα όσα είδαμε από τον Πολωνό ποδοσφαιριστή ότι είναι θέμα χρόνου να βρει και τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα κάτι που θα τον βοηθήσει πολύ, άλλωστε αυτό περιμένουν τόσο ο Ρέκνταλ, όσο και οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γνωρίζοντας ότι Στεπίνσκι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής περιμένοντας περισσότερα από αυτόν στη συνέχεια.