Home TOP NEWS Το αγωνιστικό σουλούπωμα το 2018/19 και οι μεταγραφικές επιλογές του τον Γεννάρη

Το αγωνιστικό σουλούπωμα το 2018/19 και οι μεταγραφικές επιλογές του τον Γεννάρη


Παρέλαβε καμένη γή ο Γιάννης Αναστασίου, όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ τον επέλεγε για να διαχειριστεί την τραγική αγωνιστική κατάσταση της το 2018. Είχε διαδεχθεί τότε τον Ολίβα, ο οποίος με τις επιλογές δευτεροτρίτης κατηγορίας Ισπανίας του Άνχελ Γκόμεθ άφησε την ομάδα με 6 βαθμούς στα 7 παιχνίδια πρωταθλήματος που πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο μας.

Για όσους θυμούνται, ένα αγωνιστικό σουλούπωμα το έκανε ο Ελλαδίτης τεχνικός τότε. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, δηλαδή στα υπόλοιπα 15 παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε τη συγκομιδή της στους 31 βαθμούς, μπήκε στο πρώτο γκρουπ από την 5η θέση και εκεί απλά περίμενε να τελειώσει η χρονιά της.

Σε ότι αφορά στις επιλογές που είχε κάνει τότε ο Ελλαδίτης για να ενισχύσει την ομάδα, θυμίζουμε…

Είχε επιλέξει τον Χάρη Μαυρία ο οποίος την επόμενη χρονιά κατέγραψε πρωτιά με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ως βασικός ενώ ήταν στέλεχος της πρωταθλήτριας το 2021. Πανηγύρισε επίσης πρωτάθλημα και με τον Απόλλωνα το 2022.

Είχε φέρει στην ομάδα τον Δημήτρη Κολοβό. Στη μισή σεζόν που αγωνίστηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε 4 γκολ και μοίρασε μία ασίστ. Είχε φύγει μετά για τον Παναθηναϊκό, πήγε στη Μολδαβία με την οποία πανηγύρισε πρωτάθλημα ενώ ήταν βασικότατο στέλεχος της εντυπωσιακής ομάδας που κέρδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου και την Σαχτάρ Ντόνεσκ. Είχε σκοράρει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μας είχε φέρει και τον Ατζαγκούν ο οποίος αν και ήρθε ως καλό όνομα, με παρουσία στον Παναθηναϊκό, έχοντας παίξει επίσης σε Ολλανδία και Βέλγιο, δεν έκανε κάτι στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ήταν αδύνατον να πετύχει κάτι τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ που πήγε να δημιουργήσει ο Άνχελ. Ήταν ανθρωπίνως αδύνατο και για τον Αναστασίου να την οδηγήσει σε επιτυχία.

Σήμερα έχει στα χέρια του κάτι πολύ καλύτερο και θα δούμε τι θα καταφέρει στον λίγο χρόνο που έχει μπροστά του.