Home TOP NEWS Το άξιζε και το κέρδισε ο Στεπίνσκι!

Το άξιζε και το κέρδισε ο Στεπίνσκι!


Το μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, τον Ιανουάριο, ο Μάριους Στεπίνσκι, έχει ήδη προσθέσει 478 αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑ και δείχνει ότι άρχισε να δένει για τα καλά μαζί με το υπόλοιπο σύνολο.

Ο Πολωνός στράικερ μάλιστα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με Απόλλωνα, Ανόρθωση Εθνικό Άχνας και Οθέλλος, κατάφερε να καταγράψει τα πρώτα του γκολ και τις πρώτες του ασίστ και δείχνει όσο περνάει ο καιρός ότι, είναι ένας ποδοσφαιριστής που με την ποιότητα κι αυτά που κάνει στο γήπεδο θα βοηθήσει τα μέγιστα την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Με τον Απόλλωνα έδωσε την ασίστ στο νικητήριο γκολ το οποίο πέτυχε ο Σιπριάνο, ενώ με Ανόρθωση και Εθνικό Άχνας κατάφερε να πληγώσει τρεις φορές το αντίπαλο πλεκτό. Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Οθέλλο ο Πολωνός επιθετικός μπορεί να μην κατάφερε να πέτυχει κάποιο γκολ, όμως ήταν μέσα στις φάσεις και προσπάθησε αρκετά.

Ο Στεπίνσκι στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Οθέλλο πέρασε εκτός και έδωσε την θέση στον Μπάκιτς και κατά την αποχώρηση του καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο της ομάδας μας, ο οποίος αναγνώρισε την προσπάθεια που έκανε, αλλά και για όλα όσα έχει προσφέρει μέχρι στιγμής στα έξι παιχνίδια που κλήθηκε να αγωνιστεί.

Τόσο ο κόσμος, όσο και το τεχνικό τιμ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σίγουρα περιμένουν ακόμα περισσότερα από τον Στεπίνσκι στην συνέχεια και στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στα οποία η ομάδα μας θα ψάξει τους βαθμούς για να μπορέσει να εξασφαλίσει μια από τις προνομιούχες θέσεις στην βαθμολογία.