Home TOP NEWS Το “καυτό” κεφάλαιο Φαμπιάνο και η απάντηση Παπασταύρου για την επόμενη μέρα...

Το “καυτό” κεφάλαιο Φαμπιάνο και η απάντηση Παπασταύρου για την επόμενη μέρα με τον “γιγάντα”

Ένα από τα ανοικτά κεφάλαι που υπάρχουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αυτό του Φαμπιάνο Ριμπέιρο του οποίου το συμβόλαιο του με την ομάδας μας τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι.


Ο Σταύρος Παπασταύρου στην συνέντευξη που παραχώρησε ρωτήθηκε για το μέλλον του Βραζιλιάνο “γίγαντα” στην ΟΜΟΝΟΙΑ, για την επόμενη μέρα κι όταν ο Φάμπι θα κρεμάσει τα γάντια, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι, άνθρωποι σαν τον Φαμπιάνο σε έναν οργανισμό πάντα έχουν κάτι να προσφέρουν.

Οι τοποθετήσεις του:

Είστε αισιόδοξος ότι θα παραμείνει με λίγα λόγια ο Φαμπιάνο και τη νέα χρονιά στην ΟΜΟΝΟΙΑ; “Ναι. Και εμείς θέλουμε να μείνει και ο Φαμπιάνο θέλει να μείνει, οπότε δεν βλέπω τον λόγο για να μην μείνει.”

Σκοπεύετε να αξιοποιήσετε τον Φαμπιάνο μετά που θα αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο ή οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή με κάποιον άλλο τρόπο; “Δεν ξέρω αν θέλει. Μιλούμε για το μέλλον, θα δούμε αν θέλει. Δεν ξέρω αν θέλει να μείνει Κύπρο ή αν θέλει να πάει πίσω στη χώρα του. Δεν ξέρω.”

Εσείς θα θέλατε όμως να το αξιοποιήσετε; “Ο Φαμπιάνο είναι ένας κύριος και άνθρωποι σαν τον Φαμπιάνο σε έναν οργανισμό πάντα έχουν κάτι να προσφέρουν.”

Γενικότερα για συμβόλαια που λήγουν εκτός από του Φαμπιάνο, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θέλετε να κρατήσετε. Υπάρχει κάτι μπορείτε να ανακοινώσετε αυτή τη στιγμή; “Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτε ειδικά, αλλά όταν κοντεύουμε στο τέλος της σεζόν θα αξιολογηθούν όλοι και με τον προπονητή και αν υπάρχει ο καινούργιος τεχνικός διευθυντής θα πάρουν αυτές τις αποφάσεις, όταν έρθει η ώρα.”