Home TOP NEWS Τρίποντο ο μοναδικός μας στόχος, πριν τη 2η φάση του πρωταθλήματος

Τρίποντο ο μοναδικός μας στόχος, πριν τη 2η φάση του πρωταθλήματος


Η απώλεια στον αγώνα της Τετάρτης ήταν πισωγύρισμα. Εκεί που η ομάδα έδειχνε να πιάνει ροή, να είναι έτοιμη να κτίσει νικηφόρο σερί, ήρθε η ισοπαλία στο Δασάκι έτσι όπως ήρθε, για να φέρει ξανά προβληματισμό και να αφαιρέσει από τις πιθανότητες μας για διάκριση στο πρωτάθλημα.

Σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι φαβορί. Υποχρεούται να κάνει το καθήκον της. Αν κερδίσει τον Οθέλλο θα ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με ελπίδες για να προλάβει το τρένο της Ευρώπης. Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται ότι σήμερα η ομάδα δεν θα προσθέσει τρίποντο στη συγκομιδή της.

Αν τα καταφέρουμε ενδεχομένως να ευνοηθούμε από κάποια αποτελέσματα σε αυτή την τελευταία αγωνιστική, σίγουρα από το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης.

Το ζητούμενο σήμερα είναι να καταφέρει η ομάδα να παρουσιάσει η ομάδα διαφορετική εικόνα από τους τελευταίους της αγώνες. Ψάχνουμε καλή απόδοση, διάρκεια και σταθερότητα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που μάχεται για τη σωτηρία του το παιχνίδι προσφέρεται για καλή παρουσία και νίκη.

Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι γνωστά. Δεν υπολογίζονται οι Μάθιους, Μπασιρού, Σίμιτς και Ψάλτης. Επιλογές υπάρχουν, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το σχήμα που θα παρατάξει ο Ρέκνταλ και ο στόχος είναι ένας και μοναδικός.

Ο αγώνας αρχίζει νωρίς. Στις 16:30 θα γίνει το παινχίδι και θα μεταδίδεται από την Primetel.