Home TOP NEWS Τρίτη προσπάθεια με ΑΕΖ με… τρίτο προπονητή!

Τρίτη προσπάθεια με ΑΕΖ με… τρίτο προπονητή!


Ο Γιάννης Αναστασίου κατάφερε να κάνει ντεμπούτο στην δεύτερη του θητεία στον πράσινο πάγκο με το “δεξί”, καθώς υπό τις οδηγίες του βοήθησε την ομάδα μας να φτάσει στο μεγάλο “διπλό” επί του Άρη στην Λεμεσό, καταφέρνοντας παράλληλα να σταματήσει και το αρνητικό σερί που έτρεχε η ΟΜΟΝΟΙΑ απέναντι στον Λεμεσιανό συλλόγο.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός φυσικά και οι ποδοσφαιριστές του άφησαν νωρίς στην άκρη το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη και άμεσα ξεκίνησαν δουλειά για τον αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΖ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί αύριο στο ΓΣΠ.

Η αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα από το Ζακάκι θα είναι η τρίτη για την ΟΜΟΝΟΙΑ την φετινή σεζόν και όλοι ευελπιστούν ότι, σε αυτή θα έρθει και η νίκη που θα μας δώσει και το εισιτήριο για τους “4” του θεσμού.

Να σημειώσουμε ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ την φετινή αγωνιστική περίοδο αντιμετώπισε την ΑΕΖ με δύο διαφορετικούς προπονητές στον πάγκο της, στον πρώτο γύρο ήταν ο Σωφρόνης Αυγουστή και στον δεύτερο γύρο ο Τσέντιλ Ρέκνταλ. Ο Γιάννης Αναστασίου αύριο θα γίνει ο τρίτος προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα αντιμετωπίσει την ΑΕΖ.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός την περασμένη Κυριακή κατάφερε απέναντι στον Άρη ότι δεν κατάφεραν να κάνουν οι προκατόχοι του και οδηγήσε την ΟΜΟΝΟΙΑ στη νίκη, η οποία ήρθε μετά από 7 συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Συνεπώς και το αυριανό παιχνίδι είναι μια τεράστια πρόκληση, καθώς ο Ελλαδίτης τεχνικός θέλει να πετύχει ότι δεν πέτυχαν οι προηγούμενοι δύο τεχνικοί της ομάδας μας, να οδηγήσει δηλαδή την ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρώτη της νίκη απέναντι στην ΑΕΖ, η οποία θα μας χαρίσει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για τα ημιτελικά του κυπέλλου.