Home TOP NEWS Βγαίνουν άλλα δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά

Βγαίνουν άλλα δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά


Με δύο παιχνίδια που έγιναν χθες και στα οποία επικράτησαν η ΟΜΟΝΟΙΑ και η Πάφος FC της ΑΕΖ και της Νέας Σαλαμίνα ξεκίνησε η φάση των “8” του κυπέλλου Coca – Cola.

Σήμερα στο πρόγραμμα υπάρχουν άλλες δύο αναμετρήσεις από τις οποίες θα προκύψουν άλλες δύο ομάδες που θα έρθουν να συμπληρώσουν το καρέ της ημιτελικής φάσης του θεσμού.

Στις 19:00 η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” τον Άρη Λεμεσού. Η ομάδα της “Κυρίας” θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει αυτή το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Απ’ την άλλη ο Άρης είναι μια ικανή ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά κι αυτό θα επιδιώξει να πράξει κι απόψε εξασφαλίζοντας αυτός θέση στα ημιτελικά.

Την ίδια ώρα στο στάδιο “Αλφαμέγα” ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ. Για τους “κυανόλευκους” το κύπελλο είναι ο μοναδικός δρόμος για διάκριση την φετινή σεζόν και αναμένεται να τα δώσουν όλα απόψε για να πάρουν την πρόκριση. Απ’ την άλλη η ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό ΑΕΚ θα πάει σε μια δύσκολη έδρα για να κυνηγήσει με όλες της, τις δυνάμεις το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της προημιτελικής φάσης:

19:00 Ανόρθωση – Άρης (Cablenet)
19:00 Απόλλωνας – ΑΕΚ (Cytavision)

Τα αποτελέσματα:
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΖ 3-1
Νέα Σαλαμίνα – Πάφος FC 0-5

***Στα ημιτελικά υπενθυμίζουμε ότι θα είναι διπλοί αγώνες και θα γίνουν γνωστοί μετά από κλήρωση που θα γίνει