Home TOP NEWS Ζητούμενο η νίκη με Ανόρθωση για να πλασαριστεί καλύτερα στην βαθμολογία μέχρι...

Ζητούμενο η νίκη με Ανόρθωση για να πλασαριστεί καλύτερα στην βαθμολογία μέχρι τα πλέι – οφ!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής (9/2 | 19:00) με αντίπαλο την Ανόρθωση, το οποίο θα γίνει στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Η ομάδα μας μετά το “διπλό” στην Λεμεσό που της έδωσε μια ηρεμία κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι, θα πάει σε ένα διημέρο στο γήπεδο της Πρωτεύουσας για να παλέψει για τους τρεις βαθμούς κόντρα σε μια ομάδα που παραδοσιακά τα βρίσκει σκούρα στην έδρα μας.

Το σύνολο του Τσέντιλ Ρέκνταλ είδε με τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα την ομάδα μας να “κλειδώνει” την παραμονή της στο πρώτο γκρουπ του πρωταθλήματος και παράλληλα να μειώνει τις αποστάσεις από την 3η και 4η θέση, ωστόσο για να μπορέσει να πλασαριστεί καλύτερα στην βαθμολογία μέχρι τα πλέι – οφ θα χρειαστεί να κάνει το 3 στα 3.

Ενώπιον της έχει το ντέρμπι με την Ανόρθωση το οποίο πρέπει να βρει τον τρόπο να το κερδίσει για να πάρει την ψυχολογία και την ώθηση για να μπορέσει να πάει στα παιχνίδια με Εθνικό Άχνα και Οθέλλο να χτυπήσει τις νίκες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι επιστρέφουν οι Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής, Χαμάς κι αυτό είναι στα συν για το Νορβηγό τεχνικό που θα μπορέσει να πάει σε παιχνίδι με περισσότερες επιλογές σε σχέση με αυτά που προηγήθηκαν με Πάφο, ΑΕΚ και Απόλλωνα.