Home TOP NEWS Ανεβαίνει, χαροποιεί και… δίνει έξτρα λύσεις!

Ανεβαίνει, χαροποιεί και… δίνει έξτρα λύσεις!


Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Αμίν Χαμάς, άρχισε ήδη να παίρνει λεπτά συμμετοχής και δείχνει σιγά – σιγά να αφήνει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπιζε, βρίσκοντας ξανά τα πόδια του.

Ο Βελγομαροκινός ποδοσφαιριστής , μετράει ήδη έξι συμμετοχές με την πράσινη φανέλα, πέντε στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο. Σε τέσσερα παιχνίδια αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας, μία φορά στη δεξία πλευρά της μεσαίας γραμμής και μία στην αριστερή.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έδειξε και στον Απόλλωνα ότι μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες, αλλά και λύσεις όχι μόνο στα άκρα της άμυνας, αλλά και στα “φτερά” της επίθεσης και είναι σημαντικό που τον έχει στο “οπλοστάσιο” του ο Γιάννης Αναστασίου.

Στο φιλικό του Σαββάτου με την Αγία Νάπα, ο Ελλαδίτης τεχνικός χρησιμοποιήσε ξανά τον Αμίν Χαμάς, με τον ποδοσφαιριστή μάλιστα να σκοράρει και το πρώτο του ανεπίσημο τέρμα με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Χαμάς αρπάζει κάθε ευκαιρία που του δίνεται από τον κ.Αναστασίου και σίγουρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που με την παρουσία του έχει να δώσει αρκέτα στην ομάδα μας τόσο για το παρών όσο και για το μέλλον.