Home TOP NEWS Aπαιτείται αλάνθαστο παιχνίδι αμυντικά

Aπαιτείται αλάνθαστο παιχνίδι αμυντικά


Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι, κυρίως ανασταλτικά, αν θέλει να έχει πιθανότητες νίκης στο ντέρμπι με το Αποέλ.

Κουλιμπαλί και Παναγιώτου θα βρουν μπροστά τους τον Κβιλιτάια ο οποίος αν και δεν περιλαμβάνεται μεταξύ των πρώτων σκόρερ φέτος, έχοντας σκοράρει μόλις έξι γκολ στο πρωτάθλημα, είναι δύσκολο αντίπαλος που αρέσκεται στη δημιουργία. Κατέγραψε μάλιστα 5 ασίστ φέτος.

Την περισσότερη δουλειά ωστόσο θα έχουν οι ακραίοι μπακ. Ο Μάθιους είναι βέβαιο πως θα είναι ο ένας και απέναντι του θα βρει πιθανότατα τον Μαρκίνιος. Με 8 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ του Αποέλ ενώ έχει στο ενεργητικό του και 7 ασίστ.

Στην απέναντι πλευρά θα είναι πιθανότατα ο Ντογκαλά. Κι αυτός ακολουθεί κατά πόδας τον Μαρκίνιος σε παραγωγικότητα αφού με τα 7 τέρματα του και τις 8 του ασίστ, πρώτος σε αυτό το στατιστικό για το Αποέλ, είναι πρωταγωνιστής φέτος. Μάλλον την ευθύνη του θα αναλάβει ο Χαμάς.

Και πίσω από αυτούς ο Βιγιαφάνες με συμμετοχή σε 10 τέρματα φέτος.

Εννοείται ότι ανασταλτικά θα πρέπει να δουλέψει πολύ καλά όλη η ομάδα όμως τα δυνατά ατού των αντιπάλων είναι αυτά και πρέπει να περιοριστούν.

Αν στην άμυνα βγάλουμε το παιχνίδι αλάνθαστοί τότε θα πλησιάσουμε τον στόχο μας.