Home TOP NEWS Αξιολόγηση και δουλειά για τη νέα σεζόν!

Αξιολόγηση και δουλειά για τη νέα σεζόν!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε χθες γνωστή την πρόσληψη του 47χρονου, Λιθουανού τεχνικού, Βλάντας Νταμπράουσκας, ο οποίος πανηγύρισε 11 τίτλους στις ομάδες που εργάστηκε, ενώ μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Ελλάδα και στον πάγκο του ΟΦΗ Κρήτη.


Ο Νταμπράουσκας όπως έγινε γνωστόν θα αναλάβει τις τύχες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ μέχρι το τέλος της φετινης σεζόν την ευθύνη του κοουτσαρίσματος θα την έχει ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος την ίδια ώρα ασκεί και τα άλλα καθήκοντα του ως Σύμβουλος στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τόσο ο Νταμπράουσκας, όσο και ο Αναστάσιου ξεκίνησαν ήδη δουλειά και μαζί θα κάνουν την αξιολόγηση για την ομάδα μας, το υφιστάμενο ρόστερ και μαζί θα πάρουν τις αποφάσεις τους για το καλοκαίρι όπου θα προσπαθήσουν να “χτίσουν” τη νέα ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία θα θέλουν να την δουν να επιστρέφει στον δρόμο του πρωταθλητισμού.

Για την ώρα πάντως τόσο ο Λιθουανός τεχνικός, όσο και Γιάννης Αναστασίου που εργάζεται στο “Ηλίας Πούλλος” στόχος τους είναι να δουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει καλό ποδόσφαιρο σε πρωτάθλημα και κύπελλο για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της που είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η κατάκτηση ενός τίτλου.