Home TOP NEWS Χωρίς ανάσα οι δύο – Τώρα χρειάζονται οι επιλογές και καλή διαχείρηση

Χωρίς ανάσα οι δύο – Τώρα χρειάζονται οι επιλογές και καλή διαχείρηση


Κούσουλος και Χαραλάμπους είναι αυτοί που έχουν μεταφέρει πολύ μεγάλο αγωνιστικό φορτίο εδώ και αρκετό διάστημα, όντες βασικοί στην προσπάθεια που κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος. Αμφότεροι δεν είχαν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες αφού όχι μόνο κλήθηκαν στην Εθνική αλλά ήταν και στα δύο φιλικά παιχνίδια, με Λετονία και Σερβία, βασικοί.

Ο Κούσουλος επανεντάσσεται στις προπονήσεις έχοντας αγωνιστεί 153 λεπτά ενώ ο Χαράλαμπος έπαιξε ακριβώς τον ίδιο χρόνο στους δύο τελευταίους αγώνες της Κύπρου.

Δεν είμαστε στο ξεκίνημα της χρονιάς αλλά στο τέλος της και οι ποδοσφαιριστές κουβαλούν έντονη καταπόνηση. Κούσουλος και Χαράλαμπος είναι οι παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, δικαίως, και θα χρειαστεί καλή διαχείρηση από τους προπονητές.

Οπότε για να μπορέσει το τεχνικό επιτελείο να παρουσιάσει φρέσκια την ομάδα, είναι απαραίτητο να κοιτάξει τις επιλογές που έχει στα χέρια της. Να σημειωθεί επίσης πως ο Κούσουλος είναι στο όριο καρτών.

Ο Μπασιρού είναι έτοιμος και μπορεί να δώσει πολύ μεγάλη βοήθεια ενώ από κει και πέρα οι Φράνσον και Κασάμα θα πρέπει να είναι σε θέση ανά πάση στιγμή να μπουν στο γήπεδο.