Home TOP NEWS Επαναρχίζουν οι προπονήσεις με απουσίες

Επαναρχίζουν οι προπονήσεις με απουσίες


Ξανά στο «Ηλίας Πούλλος» θα βρεθούν σήμερα οι ποδοσφαιριστές. Είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για 3-4 μέρες για να πιάσουν ξανά δουλειά ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Από το «Ηλίας Πούλλος» θα απουσιάσουν αυτή την εβδομάδα δέκα ποδοσφαιριστές λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους και από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει σιγά σιγά να γεμίζει το προπονητικό κέντρο.

Κούσουλος, Χαράλαμπος, Παναγιώτου, Κακουλλής, Λανγκ, Μπάκιτς, Κασάμα, Οζλέρ, Ανδρέου και Ουζόχο θα είναι εκτός το επόμενο διάστημα. Στην κλήση συμπεριλήφθηκε και ο Σεμέδο ο οποίος όμως έμεινε Κύπρο και προετοιμάζεται για να επανέλθει από τον τραυματισμό του, από το αμέσως επόμενο παιχνίδι.

Οι ανάσες που πήραν πάντως οι μη διεθνείς ήταν απαραίτητες, ύστερα από το γεμάτο πρόγραμμα που προηγήθηκε, αλλά και ενόψει του επίσης γεμάτου προγράμματος που θα ακολουθήσει μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

Το ερχόμενο Σάββατο θα έχει την ευκαιρία να δει κάποια πράγματα και να δοκιμάσει ο Γιάννης Αναστασίου, στο φιλικό με την Αγία Νάπα στο «Ηλίας Πούλλος». Είναι και κάποιοι ποδοσφαιριστές που χρειάζονται λεπτά συμμετοχής ώστε να είναι πιο έτοιμοι για τη συνέχεια.

Αυτή τη στιγμή, πέρα από την περίπτωση Σεμέδο, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και το τεχνικό τιμ θα αναμένει την επιστροφή των διεθνών με την ελπίδα ότι δεν θα προκύψει κάτι απρόοπτο.