Home TOP NEWS Για την ηρεμία, την ψυχολογία και… για να μην χαθούν οι ελπίδες!

Για την ηρεμία, την ψυχολογία και… για να μην χαθούν οι ελπίδες!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περίοδου και συγκεκριμένα για το ματς με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας τον Αποέλ.


Όπως είδαμε και στα πλάνα της προπόνησης που ανέβηκαν νωρίτερα στο επίσημο κανάλι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο YouTube, ο Γιάννης Αναστασίου μάζεψε όλους τους ποδοσφαιριστές του και σίγουρα τους μίλησε για την σημαντικότητα του επερχόμενου παιχνιδιού.

Η μπάλα το ερχόμενο Σάββατο θα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι καλούνται κόντρα στον Αποέλ να ιδρώσουν κι αν χρειαστεί να “ματώσουν” την φανέλα με το ένδοξο τριφύλλι στο στήθος, για να μπορέσουν να φτάσουν στο ζητούμενο που είναι η νίκη.

Μετά και την ήττα από την ΑΕΚ, οι ποδοσφαιριστές μας θα κληθούν να βγάλουν σωστή αντίδραση στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου, να παίξουν με πάθος, συγκέντρωση και με επιμονή και υπομονή να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που θα είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί απέναντι στον “αιώνιο”,  το οποίο το χρωστάνε στον ίδιο τους τον ευατό, αλλά και στον κόσμο.

Επίσης να σημειώσουμε ότι, μια ενδεχόμενη επιτυχία το ερχόμενο Σαββάτο σίγουρα θα δώσει ηρεμία στην ομάδα μας ενόψει και της διακοπής του πρωταθλήματος, θα ανεβάσει την ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στο ΓΣΠ με Πάφο και Άρη, ενώ θα διατηρηθεί και η ελπίδα για την εκπλήρωση του στόχου της Ευρώπης.