Home TOP NEWS Για την τρίτη σερί νίκη με Αναστασίου και την… έκτη σε επτά...

Για την τρίτη σερί νίκη με Αναστασίου και την… έκτη σε επτά παιχνίδια

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετράνε πλέον αντίστροφα για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA, το οποίο θα γίνει αύριο (4/3) στις 20:30 στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ανόρθωση.


Το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου, ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια της στην δεύτερη φάση με “διπλό” στο στάδιο “Αλφαμέγα” και νίκη επί του Άρη, ενώ λίγες μέρες αργότερα κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου, αποτελέσματα που σίγουρα ήρθαν να δώσουν γερή αυτοπεποίθηση, τεράστια ώθηση και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Η ομάδα μας λοιπόν, αύριο θα παρουσιαστεί μέσα στο “σπίτι” της και μπροστά από τον κόσμο της, στο πρώτο από τα 4 παιχνίδια που θα δώσει αυτό το διάστημα στο ΓΣΠ για το πρώταθλημα, θέλοντας φυσικά το τρίποντο με το οποίο θα μπορέσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του τελευταιού διαστήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ από το παιχνίδι με την Δόξα Κατωκοπιάς (5-1) που έγινε στις 4/2 μετράει 5νίκες και 1ισοπαλία, ενώ αν καταφέρει αύριο να φύγει με το τρίποντο από το ΓΣΠ κόντρα στην Ανόρθωση θα συμπληρώσει ακριβώς ένα μήνα αήττητη φτάνοντας τις έξι νίκες τις τέσσερεις συνεχόμενες, οι τρεις με τον Αναστασίου στον πάγκο.

Φυσικά είναι σημαντικό αύριο η ομάδα μας να πάρει το τρίποντο όχι μόνο για τους πιο πάνω λόγους που προαναφέραμε, αλλά και για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα προκύψουν στα παιχνίδια των άλλων τεσσάρων ομάδων του Α’ γκρουπ (Αποέλ, Πάφο FC, ΑΕΚ, Άρη).