Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Hμίχρονο: Επιβληθήκαμε, σκοράραμε και προηγούμαστε…

Hμίχρονο: Επιβληθήκαμε, σκοράραμε και προηγούμαστε…


Άρχισε ισορροπημένα το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τη μπάλα κάτω όμως η Ανόρθωση ανέβασε παίκτες ψηλά για να βάλει πίεση ενώ προσπάθησε να επιτεθεί κι αυτή με κυκλοφορία μπάλας. Περιμέναμε την Ανόρθωση στο γήπεδο μας και θελήσαμε να επιτεθούμε με ταχύτητα. Χάσαμε πρώτοι ευκαιρία με τον Χάμπο για να απαντήσει η Ανόρθωση με στημένη φάση. Αυτά μέχρι το 10ο λεπτό.

Όσο περνούσε ο χρόνος η ΟΜΟΝΟΙΑ γινόταν καλύτερη, πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και έψαχνε περισσότερο το γκολ. Έχασε μάλιστα μεγαλη ευκαιρία με τον Στεπίνσκι.

Ουσιαστικά η ΟΜΟΝΟΙΑ επέβαλε το παιχνίδι της στον αγωνιστικό χώρο και έδειχνε πιο απειλητική από την αντίπαλο της η οποία περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Και το γκολ ήρθε με εντυωπσιακό τρόπο από τον Κούσουλο με έναν κεραυνό έξω από τη περιοχή. Είχε και δοκάρι ο Μπέζους για να το κάνει 2-0 αμέσως μετά.

Το δέυτερο ημίχρονο έκλεισε με δικές μας μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα σημαντικό δεύτερο γκολ.

Είμαστε πολύ καλοι και πρέπει να συνεχίσουμε…

Α Ημίχρονο

Ο Σεμέδο πήρε μπαλιά από τον Μπέζους, μπήκε στη περιοχή, γύρισε προς τα πίσω διότι πιέστηκε, έδωσε στον Χάμπο έξω από τη περιοχή, αυτός έκανε σουτ πάνω στον Αρμπολέδα. Στο 6ο λεπτό.

Στο 11ο λεπτό ο Μαρμούκ έκανε κεφαλιά στη περιοχή μας ύστερα απο εκτέλεση φάουλ από πλάγια αριστερά, η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Φαμπιάνο.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Στεπίνσκι στο 18ο λεπτό. Πήρε εξαιρετική κάθετη πάσα από τον Μπέζους, απέναντι στον Αρμπολέδα έκανε το τελείωμα για να αποκρούσει ο Αρμπολέδα σε κόρνερ.

Στο 19ο λεπτό ο Χαμάς πήρε πάσα έξω από τη περιοχή, δοκίμασε σουτ με το αριστερό όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 26ο λεπτό ο Μπέοζυς πήρε πάσα από τον Σεμέδο έξω από τη περιοχή, έκανε δυνατό συρτό σουτ το οποίο έφυγε λίγο έξω.

Εξαιρετική πάσα έδωσε ο Χάμπος στον Στεπίνσκι βγάζοντας τον απέναντι στον Αρμπολέδα, όμως έδιωξε άμεσα ο Κορέια για να χαθεί έτσι καλή ευκαιρία στο 30′.

Στο 32ο λεπτό ο ΜΠέζους έκανε με το αριστερό του ένα σουτ έξω από τη περιοχή όμως ήταν αδύναμο και πήγε πάνω στον Αρμπολέδα που δεν ανησύχησε.

Στο 33ο λεπτό ο Κούσουλος πήρε πάσα από τον Σεμέδο έξω από τη περιοχή, έκανε με δύναμη ένα αυθύβολο σουτ το οποίο πήγε με μεγάλη δύναμη μέσα. Έστι έγινε το 1-0.

Στο 35ο λεπτό ο Μπέζους εκτέλεσε από απόσταση απευθείας φάουλ με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Στεπίνσκι ο οποίος έπιασε την κεφαλιά στη σέντρα του Χαμάς για να αποκρούσει πολύ δύσκολα ο Αρμπολέδα στο 40ο λεπτό.

Εκτέλεσε απευθείας κόρνερ ο Μπέζους με τη μπάλα να κτυπά στο δοκάρι στο 42ο λεπτό.