Home TOP NEWS Η απουσία Σεμέδο, ο επικρατέστερος αντικαταστάτης και τα σενάρια

Η απουσία Σεμέδο, ο επικρατέστερος αντικαταστάτης και τα σενάρια


Από χθες έγινε γνωστό ότι ο Γουίλι Σεμέδο δεν θα είναι στη διάθεση του Αναστασίου στον αγώνα με το Αποέλ. Πλέον ο προπονητής θα πρέπει να καταστρώσει πλάνο βρίσκοντας λύση για αντικατάσταση ενός ποδοσφαιριστής που αποτελεί βαρόμετρο στη φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δεν είναι πολλά τα σενάρια. Η πιο λογική επιλογή ακούει στο όνομα Βέλικο Σίμιτς. Ο Σέρβος είναι ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Σεμέδο.

Το Σάββατο ωστόσο τη στιγμή του τραυματισμού του Γουίλι ο Αναστασίου είχε αρχικά επιλέξει τον Σιπριάνο και ήταν αυτόν που σε πρώτη φάση έριξε στο γήπεδο τοποθετώντας στη ίδια πλευρά τους Χαμάς και Σιπριάνο, μέχρι τη στιγμή που απέσυρε τον Χαμάς για να βάλει τον Σίμιτς.

Είχαμε δει και τον Λέτσιακς στον νικηφόρο αγώνα με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό να παίζει ως αριστερό εξτρέμ. Απομακρυσμένο είναι το σενάριο να ξανατοποθετηθεί ο Φράνσον δεξιά και να πάει ο Αλιούμ αριστερά.

Έχει ακόμα μέρες μπροστά του ο προπονητής και καλείται να επιλέξει αυτόν που θα κρίνει πως μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερο στο ρόλο που είχε στο γήπεδο ο Σεμέδο.