Home TOP NEWS Η ομάδα κάνει προσπάθεια διάκρισης, ο Νταμπράουσκας γεμίζει το μπλοκάκι του

Η ομάδα κάνει προσπάθεια διάκρισης, ο Νταμπράουσκας γεμίζει το μπλοκάκι του


Στην καθοριστική τελική φάση της σεζόν η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στόχους. Είναι μέσα στη διεκδίκηση μίας προνομιούχας θέσης που οδηγεί στην Ευρωπη στο πρωτάθλμα ενώ έχει ως στόχο και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Αναστασίου η ομάδα μετράει δύο συνεχόμενες νίκες και θέλει να συνεχίσει. Και μπορεί ο Βάλντας Νταμπράουσκας να αναλαμβάνει τον πάγκο της ομάδας από την επόμενη σεζόν ωστόσο είναι δεδομένο πως έχει πιάσει ήδη δουλειά.

Αυτό που καλείται να κάνει μέσα στο επόμενο διάστημα είναι να δει και να καταγράψει δυνατότητες, αδυναμίες, να κάνει ατομική αξιολόγηση και βεβαίως μαζί με τον Αναστασίου, ο οποίος θα έχει διαφορετικό ρόλο στην ομάδα σε λίγο καιρό, να καθορίσουν τις αγωνιστικές ανάγκες για την επόμενη σεζόν.

Ο Λιθουανός προπονητης θα έρθει σύντομα στην Κύπρο για να γνωρίσει από κοντά τον κόσμο της ομάδας και θα πιάσει δουλειά ενόψει της επόμενης περιόδου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρωτοτύπησε με την πρόσληψη Αναστασίου. Έφερε έναν τεχνικό τον οποίο θα έχει για το επόμενο διάστημα στον πάγκο μέχρι να αναλάβει τον ρόλο για τον οποίο ήρθε στην ομάδα. Είναι κάτι εξαιρετικά χρήσιμο αφού και ο ίδιος, ως μέλος της ομάδας προγραμματισμού στην επόμενη σεζόν, θα σχηματίσει ιδίαν άποψη για το ρόστερ, τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και θα μπορεί να δώσει μία πλήρη αναφορά στον νέο προπονητή.

Για την ώρα η ομάδα μάχεται για τους στόχους της, ο Νταμπράουσκας πιάνει σημειώσεις και αναμένουμε πλήρη ετοιμότητα για τον σχεδιασμό, ο οποίος θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά μόλις ολοκληρωθεί η τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν.