Home TOP NEWS «Η ομάδα προσπαθεί, οι παίκτες το απολαμβάνουν… από αύριο έχει βούρδουλα και...

«Η ομάδα προσπαθεί, οι παίκτες το απολαμβάνουν… από αύριο έχει βούρδουλα και φάπες»


Μίλησε αρκετά στη διάσκεψη τύπου και ήταν πλήρως περιγραφικός ο Γιάννης Αναστασίου σε αυτά που έγιναν απόψε και στις ερωτήσεις που του τέθηκαν. Είχε ενδιαφέρον η διάσκεψη τύπου μετά τη νίκη πάνω στην Ανόθρωση.

Είπε αναλυτικά:

Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ποιοτική και επικίνδυνη ομάδα, προερχόμενη από αποκλεισμό. Ήταν σημαντικό για εμάς να έχουμε πειθαρχία όταν έχει μπάλα η Ανόρθωση και όταν την έχουμε εμείς να κάνουμε αυτά που πρέπει και να έχουμε και στην επίθεση σταιθερότητα. Τα παιδιά αρχίζουν να πιστεύουν και το κυριότερο να το απολαμβάνουν. Γίνονται κάποια μικρολάθη όμως όλοι είναι θετικοί , βοηθάνε ο ένας τον άλλο με αγωνιστικό πνέυμα. Νομίζω ότι αν πάω πίσω στο παιχνίδι δεν νομίζω να απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Δύο φάσεις μας δημιούργησε η Ανόρθωση και το πέναλτι. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, βάλαμε ωραία γκολ. Ο κόσμος βλέπει την ομάδα να προσπάθεί και πάμε βήμα βήμα. Τώρα όλη η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Που εστίασε για να βελτιωθεί η ομάδα: Και στην τακτική για να κάνουμε σωστά πράγματα. Έβλεπα την ομάδα από την Ελλάδα. Έβλεπα διάθεση αλλά χωρίς κατεύθυνση. Η όρεξη και η ενέργεια που είχαν τα παιδιά σπαταλούνταν σε λάθος σημεία. Η ψηχολγοπία είναι σημαντική, το να παίζει ο κάθε ένας στη θέση οτυ και να καταλάβουν όλοι ότι πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Όποιος έχει πρόβλημα το γραφείο μου είναι πάντα ανοικτό. Τα υπόλοιπα έρχονται. Το πιο σημαντικό είναι να τους βλέπω να το απολαμβάνουν. Όμως πάντα πρέπει να γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι πάει 90 λεπτά. Πρέπει να ελέγχουμε αυτά τα λάθη για να μην βάζουμε δύσκολα στους εαυτούς μας. Από αύριο έχει βούρδουλα και φάπες. 

Για τον Μπέζους και τα επόμενα παιχνίδια με ΑΕΚ και Αποέλ: Ένα ένα τα παιχνίδια. Πρώτα βλέπουμε την ΑΕΚ. Ο Μπέζους έχει το απρόβλεπτο που μπορεί να διαλύσει όποιαδήποτε άμυνα. Το σημαντικό ήταν να πιστεψει ο ίδιος στον εαυτό του. Πρέπει να κινείται σε χώρους που να γίνεται επικίνδυνος. Όταν παίρνει μπάλα είναι σημαντικός και αυτό που του είπα είναι ότι πρέπει να παίρνει μπάλα εκεί που πρέπει. Τακτικά είναι πολύ καλός και από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται καλύτερος. Σήμερα ατύχησε με τα τρία δοκάρια και ελπίζω ότι στο επόμενο να είναι πιο τυχερός.