Home TOP NEWS Η προσοχή στον Γουίλι Σεμέδο

Η προσοχή στον Γουίλι Σεμέδο

Ο Γουίλι Σεμέδο, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και αυτό του στέρησε την ευκαιρία να αγωνιστεί και στο “αιώνιο” ντέρμπι, κάνει αγώνα δρόμου αυτό το διάστημα για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.


Η επίσημη ενημέρωση, αναφέρει πως ο Διεθνής ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι  την ερχόμενη Δευτέρα(25/03) θα ξεκινήσει να ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης και θα έχει μπροστά του έξι μέρες για να δείξει αν είναι σε θέση κι αν μπορεί να ενισχύσει την ομάδα μας στο παιχνίδι με την Πάφο FC.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, ο Γουίλι Σεμέδο καλέστηκε στην Εθνική του ομάδα αυτό το διάστημα, ωστόσο λόγω του τραυματισμού του παρέμεινε στην Κύπρο για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Η προσοχή λοιπόν των ανθρώπων της τεχνικής ηγεσίας θα είναι στραμμένη στον Γουίλι Σεμέδο αυτό το διάστημα που είναι και η διακοπή, καθώς είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και σίγουρα τον θέλουν να επανέρχεται, αφού είναι ένας παίκτης που μπόρει να δώσει σημαντικές και πολύτιμες βοήθειες.