Home TOP NEWS Η σταθερότητα ένα από τα κλειδιά για την συνέχεια

Η σταθερότητα ένα από τα κλειδιά για την συνέχεια

Την δεδομένη στιγμή στο πρωτάθλημα μας, μπορεί να μπήκε ένα “pause” λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδω, ωστόσο στο “Ηλίας Πούλλος”, δεν βγάλουν από το μυαλό τους και σκέφτονται μόνο το επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα είναι με την Πάφο FC.


Η ομαδα μας, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα εισέλθει στην τελική ευθεία των δύο εγχώριων διοργανώσεων (πρωτάθλημα/κύπελλο), φρέσκια (από την διακοπή) και ήρεμη (από τη νίκη στο “αιώνιο”) και θα επιδιώξει στους αγώνες που θα έχει ενώπιον της να πάρει την ουσία (νίκες – αποτελέσματα) και τους βαθμούς για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ που ξεκίνησε την χρονιά με τον Σωφρόνη Αυγουστή, στην συνέχεια ακολούθησε ο Τσέντιλ Ρέκνταλ και θα ολοκληρώσει την σεζόν με τον Γιάννη Αναστασίου, είναι γεγονός σε αρκετά κομμάτια του πρωταθλήματος της έλειψε η σταθερότητα, κάτι που φυσικά της στοίχισε πολύτιμους βαθμούς, οι οποίοι αυτή την στιγμή φαίνονται στην βαθμολογία.

Από το παιχνίδι με τον Οθέλλο Αθηαίνου στο πρωτάθλημα και έπειτα, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να βρει μια σταθερότητα και ισορροπία στην αγωνιστική της εικόνα, πήρε συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μοναδική παραφωνία ήταν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ωστόσο η νίκη στο “αιώνιο” έφερε τα πράγματα στην σωστή θέση.

Το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου, την δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση με 58βαθμούς, είναι μέσα στον στόχο της Ευρώπης, κάποιοι κάνουν και “μαθηματικά” για την μεγάλη ανατροπή και τον τίτλο, ωστόσο για να πετύχει φυσικά η ΟΜΟΝΟΙΑ τον αρχικό της στόχο που είναι η έξοδος στην Ευρώπη, θα πρέπει να “χτίσει” πάνω στο διπλό επί του Αποέλ.

Το “κλειδί” για την ΟΜΟΝΟΙΑ απ’ εδώ και πέρα και στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τέλους και στις δύο διοργανώσεις είναι να έχει μια σταθερότητα στην αγωνιστική της εικόνα, κάτι που της έλειψε σε όλη την σεζόν και της στοίχισε.