Home TOP NEWS Η συγκέντρωση και το βάρος τώρα στο πρωτάθλημα!

Η συγκέντρωση και το βάρος τώρα στο πρωτάθλημα!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το αυτονόητο κόντρα στην ΑΕΖ την Τετάρτη το βράδυ, έδειξε την υπεροχή της στον αγωνιστικό χώρο σε ένα αντίπαλο που της έβαλε τρικλοποδιές στο πρωτάθλημα, πήρε μια εύκολη νίκη, η οποία της εξασφάλισε την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Σήμερα η ΚΟΠ ενημέρωσε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και οι άλλες τρεις ομάδες που βρίσκονται στην κληρωτίδα (Άρης, Απόλλωνας και Πάφος) θα μάθουν η κάθε μία τον αντίπαλο της στην κλήρωση η οποία ορίστηκε 13 Μαρτίου. Ενώ οι πρώτες αναμετρήσεις (θα είναι διπλοί οι αγώνες) θα γίνουν τον Απρίλιο.

Συνεπώς μέχρι την επόμενη υποχρέωση για το κυπέλλο το οποίο η ομάδα μας θέλει να το κατακτήσει, υπάρχει αρκετά μεγάλο διάστημα και μέσα σε αυτό θα μεσολαβήσουν κρίσιμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα τα οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί για μπορεί να κοιτάζει ψηλά.

Με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Αποέλ στο οποίο η ομάδα μας θα είναι τυπικά φιλοξενούμενη, όλα τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με Ανόρθωση, ΑΕΚ, Πάφο FC και Άρη θα είναι μέσα στο “σπίτι” μας και θα πρέπει αυτό να το εκμεταλλευτούμε, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος στο πρωτάθλημα και μετά να κοιτάξουμε και τον άλλο στόχο που είναι το κύπελλο.