Home TOP NEWS Και τώρα η προσοχή ΑΕΚ

Και τώρα η προσοχή ΑΕΚ

Σε αυτή την φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα, ντέρμπι φεύγει, ντέρμπι ακολουθεί για την ομάδα μας κι αυτή την φορά ακολουθεί για την 3η αγωνιστική των πλέι – οφ το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας, το οποίο θα γίνει στο ΓΣΠ.


Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν αφήσει ήδη πίσω τους το νικηφόρο ματς με την Ανόρθωση και πλέον όλοι μαζί επικεντρώνονται και αρχίζουν να δουλεύουν για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας, όπου θα στοχεύσουν να πάρουν τη νίκη και να δώσουν συνέχεια στις νίκες.

Πάντως τα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχουν ανεβάσει την ψυχολογία τόσο των ποδοσφαιριστών, όσο και των φίλων της ομάδας μας στο “ζενίθ”, οι οποίοι αμφότεροι περιμένουν πως και πως την επόμενη αγωνιστική υποχρεώση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε ιδανικά στα πλέι – οφ κάνοντας το δύο στα δύο με Άρη και Ανόρθωση και θα κληθεί να δώσει συνέχεια “χτίζοντας πάνω σε αυτά για να μπορέσει να πετύχει τον πρωτάρχικο στόχο που είναι η έξοδος στην Ευρώπη στο πρωτάθλημα κι αν της επιτρέψουν οι συνθήκες και τα αποτελέσματα να μπορέσει να κοιτάξει και πιο ψηλά.

‘Οπως γράψαμε σε προηγούμενα άρθρα, πλην της αναμέτρησης με τον Αποέλ που θα γίνει στην 4η αγωνιστική των πλέι – οφ και η ομάδα μας θα είναι τυπικά φιλοξενούμενη, αυτό το διάστημα το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου θα δώσει άλλα τρία παιχνίδια (ΑΕΚ, Πάφο FC, Άρη) στο ΓΣΠ και σίγουρα είναι μια “χρυσή” ευκαιρία να καλύψει χαμένο έδαφος και να πετύχει τους στόχους της.