Home TOP NEWS Κάθε παιχνίδι και καλύτερος

Κάθε παιχνίδι και καλύτερος


Ο Σενού Κουλιμπαλί το περασμένο Σάββατο κατέγραψε την 28η συμμετοχή του σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Γαλλοαφρικανός σέντερ μπακ είναι γεγονός ότι δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αμφισβητήθηκε έντονα και δέχθηκε έντονη κριτική, ενώ η κακή παρουσία του τον άφησε και στον πάγκο μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα.

Ο Κουλιμπαλί φυσικά δεν τα έβαλε κάτω, δούλεψε αρκετά στις προπόνησεις, και επέστρεψε ξανά στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάφο FC στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και απ’ εκεί άρχισε να προσθέτει μόνο 90λέπτα στα πόδια του, δεν αγωνίστηκε μόνο στα παιχνίδια με ΑΕΖ, ΑΕΚ και Απόλλωνα, καθώς ήταν τιμωρημένος.

Το αξιοσήμειωτο είναι ότι, πλέον όλοι μας βλέπουμε ένα πάρα πολύ καλό Σενού Κουλιμπαλί στον αγωνιστικό χώρο, να κερδίζει “μάχες” στον αέρα, αλλά και όταν η μπάλα είναι κάτω στο χορτάρι, ενώ πλέον ο Γαλλοαφρικανός ποδοσφαιριστής παίρνει και περισσότερες πρωτοβουλίες “χτίζοντας” το παιχνίδι της ομάδας μας από πίσω.

Πάντως παιχνίδι με παιχνίδι ο Κουλιμπαλί είναι πιο βελτιωμένος στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου και πλέον μαζί με τον Παναγιώτου, αποτελούν ένα σταθερό και αξιόπιστο αμυντικό δίδυμο για την ΟΜΟΝΟΙΑ.