Home TOP NEWS Κερδίζει παιχνίδια, κερδίζει την εμπιστοσύνη αλλά και το χειροκρότημα!

Κερδίζει παιχνίδια, κερδίζει την εμπιστοσύνη αλλά και το χειροκρότημα!


Μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να μείνει η πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Γιάννη Αναστασίου στην άκρη του πάγκου της ομάδας μας.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να εργαστεί ως Σύμβουλος Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού , ωστόσο την ίδια ώρα εργάζεται και ως υπηρεσιακός προπονητής, ελέω της απομάκρυνσης του Τσέντιλ Ρέκνταλ από τον πράσινο πάγκο και μπορούμε ότι μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα.

Ο κ. Αναστασίου που φαίνεται ότι, ήρθε αρκετά διαβασμένος και έτοιμος στην ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε στα πέντε παιχνίδια που κοούτσαρε την ομάδα μας να την οδηγήσει τέσσερεις φορές στη νίκη και βλέποντας την εικόνα της, σίγουρα μας κάνει όλους να αισιοδοξούμε για κάτι καλό την φετινή σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τόσο ο Γιάννης Αναστασίου, όσο και οι ποδοσφαιριστές του, διατηρούν αμφότεροι το μότο, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και “όπου αυτό μας βγάλει” και μέχρι στιγμής όλο αυτό διατηρεί την ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα στους στόχους της σε πρωτάθλημα, αλλά και κύπελλο και της επιτρέπει να ελπίζει σε κάτι καλό.

Πάντως ο κόουτς έδειξε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ ότι ξέρει να κερδίζει παιχνίδια, ξέρει να τα διαχείριζεται, όπως έκανε με Άρη, Ανόρθωση, Αποέλ και με αυτό κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη, αλλά και το χειροκρότημα του κόσμου και το δικό μας για την δουλειά και το έργο που κάνει.