Home TOP NEWS Match Report: Τεράστιο, παλικαρίσιο διπλό!

Match Report: Τεράστιο, παλικαρίσιο διπλό!


Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ένα γκολ του Στεπίνσκι, παίκτες θαρραλέοι, παίκτες που έδειξαν αυταπάρνηση κράτησαν τον αντίπαλο χωρίς γκολ και πανηγύρισαν τεράστιο τρίποντο.

Χίλια μπράβο σε όλους για την σπουδαία επιτυχία!

Μπήκε καλά στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ και ήταν η πρώτη που επισκέφτηκε την αντίπαλη περιοχή ενώ κέρδισε και τα πρώτα κόρνερ. Δεν ανεβήκαμε ιδιαίτερα ψηλά για να πιέσουμε δίνοντας χώρο στο Αποέλ το οποίο ήταν η ομάδα που κρατούσε περισσότερο τη μπάλα.

Οι αντίπαλοι μας έβγαλαν παίκτες ψηλά και δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε κυκλοφορία. Πάντως φάση στο ξεκίνημα δεν δημιουργήθηκε. Μία προϋπόθεση στα πρώτα λεπτά για κάθε ομάδα μόνο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε με πέναλτι στο 20ο λεπτό και άλλαξε τα δεδομένα του παιχνιδιού.Ο Σα Πίντο έκανε άμεσα αλλαγή βγάζοντας τον Κοσταντίνοφ και βάζοντας τον Βιγιαφάνες ώστε να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική.

Πίεσε πάρα πολύ το Αποέλ ψάχνοντας την ισοφάριση, έχασε ευκαιρίες διαδοχικές με τελειώματα άστοχα.

Στο δεύτερο μέρος το Αποέλ μπήκε για να δώσει συνέχεια στον γρήγορο ρυθμό και να παραμείνει στην επίθεση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειχνε πάντω να κάνει καλή διαχείρηση και να μην επιτρέπει στους αντιπάλους να απειλήσουν.

Έριξε με άλλη μία αλλαγή όλο το βάρος μπροστά ο Σα Πίντο αφού απέσυρε χαφ και έβαλε τον Δώνη δίπλα στον Τομανέ. Ψάχναμε τις αντεπιθέσεις από εκείνο το σημείο και μετά.

Μόλις έκανε τις κινήσεις του ο Αναστασίου, βάζοντας Μπάκιτς, Μπασιρού και Σιπριάνο η ΟΜΟΝΟΙΑ απέκτησε περισσότερη φρεσκάδα και μπόρεσε να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα.

Το Αποέλ συνέχισε να ψάχνει όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ αναχαιτίζε. Μάλιστα υπήρξαν και κάποιες στιγμές που θα μπορούσαμε κι εμείς να πετύχουμε δεύτερο γκολ. Όπως ήταν λογικό στο τέλος το Αποέλ ανέβηκε όλο μπροστά όμως εμείς κρατούσαμε.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε και το πανηγύρι είναι απόψε πράσινο.

Α Ημίχρονο

Στο 14ο λεπτό καταγράφηκε η πρώτη τελική στο παιχνίδι. Ο Μπέζους έκανε από απόσταση και δύσκολη γωνία ένα φιλόδοξο σουτ, η μπάλα κόντραρε και πήγε στον Χαμάς που τελείωσε άστοχα με το δεξί μέσα από τη περιοχή.

Στο 19ο λεπτό ο Αλιούμ έκανε έξοχη κίνηση και απέφυγε τον Ζέφτε, έστειλε στον Στεπίνσκι ο οποίο με μία έκανε γυριστό σουτ, η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Σούσιτς και η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Στεπίνσκι και σκόραρε.

Στο 25ο λεπτό ο Μεχρί σουταρε από μακριά κόντραρε η μπάλα και έφυγε κόρνερ.

Στο 30ο λεπτό ο Ζεφτέ έκανε σέντρα από αριστερά, ο Μεχρί έκανε πλασέ το οποίο ήταν άστοχο.

Ευκαιρία έχασε με τον Μεχρί το Αποέλ στο 32ο λεπτό όταν έκανε μόνος την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι ύστερα από σέντρα του Ζέφτε.

Στο 35ο λεπτό βγήκε συρτή σέντρα από τον Σεμπάκ, δενμπόρεσε να κάνει προβολή ο Τομανέ.

Στο 36ο λεπτό ο Ντογκαλά σέντραρε από δεξιά, ο Τομανί έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε ψηλά.

Ο Ντάλσιο έκανε σους από μακριά στο 40ο λεπτό το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 46ο λεπτό ο Μεχρί σούτερα με το αριστερό έξω από τη περιοχή άστοχα.

Β Ημίχρονο

Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος ήταν για το Αποέλ με τον Μαρκίνιος να πλασάρει από το ύψος της περιοχής και τη μπάλα να φεύγει έξω.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Κουλιμπαλί στο 58ο λεπτό για μαρκάρισμα στον Μαρκίνιος.

Στο 59ο λεπτό ο Δώνης έκανε σουτ από δύσκολη γωνία έξω από τη περιοχή το οποίο κατέλειξε στον Φαμπιάνο.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε το Αποέλ στο 65ο λεπτό όταν έγινε κεφαλιά από κοντινή απόσταση από τον Τομανέ με τη μπάλα να σκάει στον Ντογκαλά λίγο πριν τη γραμμή.

Στο 66ο λεπτό ο Μπάκιτς μπήκε στη θέση του Στεπίνσκι.

Τρομερή ευκαιρία έχασε το Αποέλ στο 67ο λεπτό όταν ο Δώνης έκανε χαμηλά σέντρα, η μπάλα πήγε στον Ντογκαλά ο οποίος από κοντά πλάσαρε όμως ο Φαμπιάνο απέκρουσε δύσκολα με τα πόδια.

Κίτρινη κάρτα είδε ο Μάθιους στο 69ο λεπτό αφού σταμάτησε τον Ντογκαλά τη στιγμή που έφευγε στην αντεπίθεση.

Στο 70ο λεπτό ο Ζέφτε έκανε σουτ από πλάγια θέση με τον Φαμπιάνο να αποκρούει σε κόρνερ. Στην εκτέλεση ο Σούσιτς έπιασε άστοχη κεφαλιά.

Στο 71ο λεπτό μπήκαν οι Μπάκιτς, Σιπριάνο και Μπασιρού στη θέση των Στεπίνσκι, Χαμάς και Χαραλάμπους.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Μπάκιτς στο 73ο λεπτό όταν πήρε κάθετη από τον Μπέζους, πλάσαρε τον Μπέλετς που απέκρουσε χαμηλά.

Στο 79ο λεπτό ο Σεμπάκ εκτέλεσε απευθείας φάουλ το οποίο απέκρουσε έυκολα ο Φαμπιάνο.

Στο 81ο λεπτό ο Σιπριάνο πήρε πάσα από τον Μπάκιτς, σούταρε έξω από τη περιοχή όμως το σουτ ήταν άστοχο.

Στο 84ο λεπτό ο Κακουλλής μπήκε στη θέση του Σίμιτς.

Στο 86ο λεπτό ο Λανγκ πήρε τη θέση του Μπέζους.

Στο 87ο λεπτό ο Δώνης έκανε σουτ το οποίο απέκρουσε ο Φμπιάνο και στη συνέχεια έγινε κεφαλιά από τον Εφραίμ με τον Φαμπιάνο να αποκρούει ξανά.

Στο 88ο λεπτό ο Βιγιαφάνες έκανε κεφαλιά που πέρασε έξω.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Μπασιρού.