Home TOP NEWS Να διαχειριστεί όπως πρέπει την ήττα

Να διαχειριστεί όπως πρέπει την ήττα

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά από τέσσερα σερί νικηφόρα παιχνίδια, είδε την ομάδα μας να δέχεται την εντός έδρας ήττα με 0-1 από την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που η ΟΜΟΝΟΙΑ ήθελε να το κερδίσει πολύ για να αναρριχηθεί βαθμολογικά, ωστόσο δεν μπόρεσε να το πράξει.


Σίγουρα η ήττα έφερε απογοήτευση στο “Ηλίας Πούλλος”, ωστόσο στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος απομένουν άλλα επτά παιχνίδια, τα οποία μεταφράζονται σε 21βαθμούς κι η ομάδα μας καλείται να μαζέψει όσους περισσότερους μπορεί για να πετύχει τον στόχο της που είναι η έξοδος στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός λοιπόν, αυτό το διάστημα που η ομάδα μας προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι με τον Αποέλ, θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά και όπως πρέπει την πρώτη ήττα από τον καιρό που ανέλαβε.

Ο κ. Αναστασίου μέσα από τις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν θα κληθεί να ανεβάσει τους ποδοσφαιριστές του τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπορέσε να βρεθεί έτοιμη κι ανταγωνιστική στο “αιώνιο” ντέρμπι του Σαββάτου.

Είναι ένα παιχνίδι που η ομάδα μας, θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή, συγκεντρωμένη και πειθαρχημένη σε όλες τις γραμμές για να μπορέσει να πάρει το τρίποντο, να επιστρέψει στις νίκες κι αν της δοθεί η ευκαιρία να μειώσει ξανά από την 2η και 3η θέση που οδηγούν στην Ευρώπη.

Επίσης είναι σημαντικό στο να έρθει η νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι για να μπορέσει η ομάδα μας να πάει στην διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας, με καθαρό μυαλό και με την απαιτούμενη ηρεμία.