Home TOP NEWS Παίρνει από κοντά μια πρώτη γεύση από ΟΜΟΝΟΙΑ

Παίρνει από κοντά μια πρώτη γεύση από ΟΜΟΝΟΙΑ

Ο Λιθουανός τεχνικός, Βλάντας Νταμπράουσκας, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την Διοίκηση της ομάδας μας τις προηγούμενες μέρες και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα βρεθεί το απόγευμα στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.


Η σημερινή, θα είναι η πρώτη επαφή του Βλάντας Νταμπράουσκας με την ΟΜΟΝΟΙΑ από κοντά κι από το γήπεδο και σίγουρα ο Λιθουανός κόουτς θα πάρει τα μπλοκάκια του για να καταγράψει τις πρώτες του παρατηρήσεις, για την ομάδα που θα αναλάβει να κοουτσάρει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Νταμπράουσκας πέραν από το γεγονός ότι θα παρακολουθήσει από κοντά την ΟΜΟΝΟΙΑ στο σημερινό ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ, με την παρουσία του στην Κύπρο θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Σταύρο Παπασταύρου και τον Γιάννη Αναστασίου για να συζητήσουν όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Να σημειώσουμε ξανά ότι, ο Νταμπράουσκας δεν θα ασχολείται με ζητήματα που αφορούν αγωνιστικές επιλογές και προπονήσεις για τους αγώνες της τρέχουσας σεζόν, όπως ενημέρωσε η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού αυτό το κομμάτι είναι στα χέρια του Γιάννη Αναστάσιου στην παρούσα φάση.