Home TOP NEWS Post Game: Το περιμέναμε αλλιώς… συνεχίζουμε και θα δούμε που θα βγει

Post Game: Το περιμέναμε αλλιώς… συνεχίζουμε και θα δούμε που θα βγει


Δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Με νίκη χθες θα έκανε αποφασιστικό βήμα Ευρώπης ενώ θα ήταν σε θέση να σκεφτεί ίσως και το κάτι παραπάνω. Δυστυχώς όμως οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν από τις τελευταίες επιτυχίες και κυρίως από την εμφάνιση κόντρα στην Ανόρθωση, δεν ικανοποιήθηκαν χθες.

Η ομάδα έδωσε μεγάλη βαρύτητα στο κομμάτι της τακτικής. Θέλησε να επικεντρωθεί στο πως θα αφαιρούσε από την αντίπαλο της τη δυνατότητα να παίξει ποδόσφαιρο, επιθετικά η ομάδα προσπάθησε να τρέξει στην αντεπίθεση όποτε της δινόταν η ευκαιρία και μέχρι ενός σημείου τα είχε καταφέρει χωρίς να μπορέσει να γίνει ουσιαστική και ιδιαίτερα απειλητική.

Σίγουρα όλοι μας περιμέναμε πολύ περισσότερα. Δεν θα διαφωνήσουμε ότι μέχρι το γκολ της ΑΕΚ, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν χειρότερη από την αντίπαλο της όμως… μετά το γκολ της αντίπαλης ομάδας η δική μας αντίδραση ήταν απογοητευτική. Χάσαμε πλήρως τη συνοχή μας, δεν μπορούσαμε να βγάλουμε μία καθώς πρέπει επιθετική προσπάθεια ενώ και αμυντικά ήμασταν υπό διαρκή κίνδυνο.

Είναι πράγματα τα οποία πρέπει να δουλέψει ο Γιάννης Αναστασίου διότι ακολουθούν συνεχόμενα ντέρμπι, δύσκολα παιχνίδια τα οποία θα καταδείξουν αν θα μπορέσουμε να μείνουμε ζωντανοί στη μάχη της Ευρώπης μέσω του πρωταθλήματος.

Θα πρέπει επίσης να βρούμε σταθερότητα ενόψει και του κυπέλλου, το οποίο αποτελεί πλέον το μοναδικό μας στόχο για διάκριση στη φετινή χρονιά. Θα αναμένουμε τώρα ενημέρωση για την κατάσταση του Σεμέδο ο οποίος αποχώρησε τραυματίας χθες από το γήπεδο.