Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΚ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΚ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για το σημερινό (17:00) τρίτο της παιχνίδι για τα πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA, το οποίο θα γίνει στο ΓΣΠ απέναντι στην ΑΕΚ και έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.


Το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου θα πάει “πάνοπλο” στο σημερινό παιχνίδι με τον Ελλαδίτη τεχνικό να έχει στην διάθεση του 23 συνολικά ποδοσφαιριστές και μετά από καιρό χωρίς να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Όσον αφορά το πως θα παρατάξει την ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι ο κ. Αναστασίου, περιμένουμε ότι, η ενδεκάδα που θα δούμε το απόγευμα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι πάνω – κάτω η ίδια με τα τελευταία νικηφόρα παιχνίδια.

Η ομάδα μας αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα με τον Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια.

Η τετράδα στην άμυνα θα απαρτίζεται από τους Μάθιους (δεξία) και Χαμάς (αριστερά), ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Παναγιώτου και ο Κουλιμπαλί.

Στην μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Κούσουλος και Χαραλάμπους και λίγο πιο μπροστά τους, έχοντας πιο ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο ανεβασμένος και MVP του τελευταίου αγώνα, Ρομάν Μπεζούς.

Στο επιθετικό τρίτο τώρα, ούτε εδώ υπάρχουν ερωτηματικά. Ο Σεμέδο και ο Αλιούμ θα καλύψουν τα δύο “φτερά” και ο Στεπίνσκι θα αγωνιστεί στην “αιχμή του δόρατος” και στην κορυφή της επίθεσης.

Η πιθανή ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1: Φαμπιάνο, Μάθιους, Χαμάς, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Μπεζούς, Σεμέδο, Αλιούμ, Στεπίνσκι

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Ψάλτης, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Μπεζούς.