Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Ανόρθωσης

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Ανόρθωσης

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τη νίκη και την πρόκριση επί της ΑΕΖ, έστρεψε την προσοχή της στο επόμενο της παιχνίδι, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (04/03) στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ανόρθωση για την 2η αγωνιστική των πλέι – οφ.


Τα θετικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα έχουν ανεβάσει την ψυχολογία και το πρεστίζ της ομάδας μας, η οποία την ερχόμενη Δευτέρα θα ψάξει μπροστά από τον κόσμο της το δεύτερο σερί τρίποντο στην Β’ φάση του πρωταθλήματος για να μπορέσει να κοιτάζει προς τα πάνω.

Πάντως ο Γιάννης Αναστασίου και οι άμεσοι συνεργάτες του στον πράσινο πάγκο, το βράδυ της Πέμπτης (29/02) παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Ανόρθωσης με τον Άρη για τα προημιτελικά του κυπέλλου, η οποία βρήκε νικήτρια την ομάδα της Λεμεσού και σίγουρα κατέγραψαν στα μπλοκάκια τους πολλά και χρήσιμα πράγματα για την ομάδα του Γκαγιέκο.

Στο πρόγραμμα της ομάδα μας τώρα απομένουν άλλες τρεις προπονήσεις (σημερινή), η αυριανή και της Κυριακής και μέσα από αυτές ο Γιάννη Αναστασίου θα αποφασίσει για το πλάνο και τους ποδοσφαιριστές που θα επιλέξει κόντρα στην “Κυρία”.

Αγωνιστικά η ομάδα μας αρχίζει να γεμίζει. Επέστρεψε ο Ψάλτης, στον δρόμο της επιστροφής είναι και ο Μπασιρού, ενώ αγώνα δρόμου κάνει και ο Βέλικο Σίμιτς για να επανέλθει. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι καλά και ετοιμάζονται για το κρίσιμο ματς της Δευτέρας.