Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Πάφο

Συνεχίζεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Πάφο

Η προσοχή στο “Ηλίας Πούλλος” την συγκεκριμένη χρονική περιόδο είναι στραμμένη αποκλειστικά στο παιχνίδι με την Πάφο FC, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (31/03) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του από χθες είναι στην ευχάριστη θέση να δουλεύουν σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού επέστρεψαν αρκετοί από τους Διεθνείς, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα οι Λανγκ και Ουζόχο που ολοκλήρωσαν επίσης τις υποχρεώσεις τους.

Να σημειώσουμε ότι, η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γίνεται μέσα σε πάρα πολύ καλό κλίμα κι αυτό οφείλεται στην τελευταία επιτυχία με τον Αποέλ πριν την διακοπή του πρωταθλήματος και σίγουρα είναι κάτι που θα επιδιώξουν να το εκμεταλλευτούν οι ποδοσφαιριστές στο επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ευτυχώς δεν προέκυψε το οποιοδήποτε απρόοπτο με τους Διεθνείς ποδοσφαιριστές και επέστρεψαν όλοι τους υγιείς, απ’ εκεί και πέρα ο Σεμέδο κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Κυριακάτικο παιχνίδι κι σε περίπτωση που τεθεί κι αυτός στην διάθεση του Ελλαδίτη τεχνικού, τότε η ομάδα θα πάει φουλ στο κομβικό ματς με την Πάφο.