Home TOP NEWS «Συνεχίζουμε με το κεφάλι κάτω… λίγη υπομονή για το γήπεδο»

«Συνεχίζουμε με το κεφάλι κάτω… λίγη υπομονή για το γήπεδο»


Ο πρόεδρος του σωματείου Μάριος Αργυρίδης μίλησε στον σούπερ σπορτ ΦΜ και την εκπομπή Δώδεκα στα σπορ

Για το γυναικείο τμήμα: «Με την πρόσληψη του Άκη Ιωακείμ κάναμε μια προσπάθεια να στελεχώσουμε καλύτερα την ομάδα. Σίγουρα ο φετινός προγραμματισμός δεν μας βγήκε. Δεν είμαστε εκεί που θέλουμε. Με την εξέλιξή παικτριών από τις ακαδημίες και με άλλες προσθήκες θα είμαστε καλύτεροι στο μέλλον».

Για το γηπεδικό και την ποδοσφαιρική ομάδα των ανδρών: «Σίγουρα οι αλλαγές βοηθούν και η σκληρή δουλειά το ίδιο. Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε τα κεφάλια κάτω. Οι παίκτες απέδειξαν πως έχουν δυνατότητες και η ομάδα προχωρά. Όσο αφορά το γηπεδικό, όταν είναι έτοιμα κάποια πράγματα θα ανακοινωθούν από το ποδοσφαιρικό τμήμα».

Αν έρχονται ανακοινώσεις για το θέμα του ιδιόκτητου γηπέδου: «Δεν υπάρχει λόγος να βάλω κάτι επιπρόσθετο από αυτό που είπε ο πρόεδρος πριν λίγες μέρες. Να κάνουμε λίγη υπομονή. Το πιο σημαντικό είναι ότι έρχονται τα αποτελέσματα. Βλέπουμε όλοι την προσπάθεια που γίνεται».

Για τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που έδωσε παλμό και ώθηση στην ομάδα. Η Ομόνοια είναι ο κόσμος της. Χωρίς αυτόν δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα».

Για το πετοσφαιρικό τμήμα: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της πετόσφαιρας. Γίνεται μεθοδική δουλειά. Τα αποτελέσματα το δείχνουν. Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος που δεν μας απονεμήθηκε. Θα οργανώσουμε στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Κυπέλλου να απονεμηθεί το πρωτάθλημα. Καλώ τον κόσμο να παρευρεθεί και να χειροκροτήσει τους πετοσφαιριστές».