Home TOP NEWS Το πέτυχε με τον Αποέλ, να το πετύχει και με την Πάφο

Το πέτυχε με τον Αποέλ, να το πετύχει και με την Πάφο


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ από σήμερα μπήκαν στην τελευταία βδομάδα προετοιμασίας για το παιχνίδι της 5ης και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.

Η νίκη επί του Αποέλ πριν την διακοπή του πρωταθλήματος έχει ανεβάσει την ψυχολογία και τις προσδόκιες της ομάδας μας και άπαντες την Κυριακή (31/03) θα επιδιώξουν μπροστά από τον Πράσινο ΛΑΟ να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να κάνουμε βήμα μπρος τα εμπρός για την υλοποιήση των στόχων μας.

Στο “Ηλίας Πούλλος”, από τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο του τεχνικού τιμ, γνωρίζουν την σημαντικότητα του επερχόμενου αγώνα και γι’ αυτό προετοιμάζονται σκληρά, για να μπορέσουν να πάρουν το αποτέλεσμα που χρειάζεται η ομάδα μας.

Κίνητρο φυσικά δεν έχουν μόνο οι ποδοσφαιριστές, άλλα έχει και ο Γιάννης Αναστασίου. Στην πρώτη του θητεία, ο Ελλαδίτης κόουτς βρήκε στον δρόμο του, την Πάφο από την οποία έχασε με 1-0 στο “Στέλιος Κυριακίδης” με γκολ του Νέμετς.

Στην δεύτερη του λοιπόν, θητεία στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο κ. Αναστασίου θα συναντήσει ξανά την Πάφο FC, θέλοντας αυτή την φορά να πανηγυρίσει τη νίκη, η οποία αν έρθει θα είναι πάρα πολύ σημαντική.

Να σημειώσουμε ότι, ο Γιάννης Αναστασίου κόντρα στον Αποέλ πανηγυρίσε την πρώτη του νίκη μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες (δύο ήττες, μία ισοπαλία) και φυσικά θέλει να πράξει και το ίδιο κόντρα στην Πάφο FC.