Home TOP NEWS Άδειασε το… ρεζερβουάρ

Άδειασε το… ρεζερβουάρ


Έχοντας βγάλει με εντυπωσιακό τρόπο και συνεχόμενες νίκες ένα εξαιρετικά απαιτητικό πρόγραμμα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πήγε χθες στη Λάρνακα για να κερδίσει και να διατηρήσει πιθανότητες για το πρωτάθλημα.

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν το 5ο για την ομάδα σε διάστημα δύο εβδομάδων, εντωμεταξύ προέκυψε ο σοβαρός τραυματισμός του Μπέζους ενώ ο Αναστασίου ήταν αναγκασμένος να καταστρώσει πλάνο χωρίς τον τιμωρημένο Κουλιμπαλί.

Φάνηκε ξεκάθαρα στον αγώνα στην «Αρένα» ότι η ομάδα αδυνατούσε να βρει ρυθμό. Μπορεί το ξεκίνημα της να ήταν σχετικά καλό, αφού πρώτη δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γκολ, όσο περνούσε η ώρα ωστόσο καταλάβαινες τη διαφορά στη φρεσκάδα μεταξύ των δύο ομάδων.

Η κούραση επήλθε φυσιολογικά μετά την υπερπροσπάθεια του δεκαπενθημέρου και χθες ήταν πέραν των δυνάμεων των παικτών μας να ακολουθήσουν.

Όχι μόνο δεν έχουμε παράπονο από την ομάδα, αλλά αισθανόμαστε περήφανοι γιατί κατάφεραν να επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη όλων μας και μας έκαναν να πιστέψουμε.

Τώρα θα χρειαστεί λίγη ξεκούραση ώστε να πάμε στα τελευταία μας παιχνίδια πιο έτοιμοι. Η προσοχή στρέφεται στο ντέρμπι με το Αποέλ. Ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θα χρειαστεί ξανά καλή διαχείρηση, τόσο σε ότι αφορά στο πλάνο αλλά και σε ότι αφορά στην αγωνιστική ετοιμότητα του κάθε παίκτη ξεχωριστά για να μπορέσουμε να πάρουμε το ζητούμενο.