Home TOP NEWS Αναστασίου: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες… φορτίζουμε μπαταρίες και συνεχίζουμε»

Αναστασίου: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες… φορτίζουμε μπαταρίες και συνεχίζουμε»


Μίλησε στη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα ο Γιάννης Αναστασίου.

Είπε:

Το σημαντικότερο ήτσν να ηρεμήσουμε στο δέυτερο ημίχρονο. Ήταν κάποιοι που δεν είχαν τη σταθερότητα και τα έξτρα πράγματα στην άμυνα και στην επίθεση. Δεν ήμασταν έτοιμοι στο τρανζίσιον. Στο πρώτο μέρος ο Ντογκαλά μπήκε και έπρεπε να είχαμε καλύτερη αντίδραση στην ευκαιρία του Κβιλιτάια. Έπρεπε να είχαμε καλύτερη συνοχή. Το διαχειριστήκαμε καλά. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Ήταν παιχνίδι ντέρμπι, παιχνίδι τακτικής, η ομάδα που είχε καλύτερη τακτική και συνέπεια θα κέρδιζε. Στο δεύτερο μέρος τα παιδθιάντο πιστέψαν. Πήραμε το παιχνίδι, ήταν σημαντικό. Έχουμε διακοπή και θα φορτίσουμε μπαταρίες για τη συνέχεια.

Για τη διαφορά του προηγούμενου αγώνα με το σημερινό: Θεωρώ ότι στο ματς με την ΑΕΚ, όσο ήταν στο 0-0 η πιο επικίνδυνη ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ. Όταν δεχθήκαμε γκολ εκεί ήταν πρόβλημα διότι πνευματικά παραδώσαμε, παίξαμε παιχνίδια με πίεση, είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια με τον Άρη, μία ομάδα που δεν σου επιτρέπει να χαλαρώσεις. Τους είπα ότι είμαι περήφανος για τα παιδιά. Χασαμε από την ΑΕΚ όμως έπρεπε να συνεχίσουμε στο ίδιο πνέυμα. Ήταν μία κακή στιγμή και με το Αποέλ να είμαστε αυτοί που πρέπει. Έδειξαν σήμερα ότι πήραν το μήνυμα.

Για τις επιλογές: Από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Ρομάν έπρεπε να βρούμε λύσεις. Δεν ήταν εύκολο. Μέχρι τώρα προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη χημεία. Το σημαντικό είναι να ανταποκρίνονται οι παίκτες. Το σημερινό θα ήταν παιχνίδι νοοτροπίας. Το Αποελ είναι σκληρή ομάδα και έπρεπε να έχουμε σωστή νοοτροπία. Έπαιξε ρόλο και ο κόσμος. Βοηθούσε και ο συνδυασμός έκανε στο δεύτερο ημίχρονο την ομαδα πολύ καλύτερη από το Αποέλ.